Vrouw gewond na aanrijding met scooter Rotterdam

woensdag 13 februari 2013 14:21


Rotterdam – 
Een vrouw is woensdagmiddag licht gewond geraakt nadat zij aangereden werd door een auto aan de Meent.

De vrouw bleek letsel aan haar been te hebben en is ter plaatse gestabiliseerd door het ambulancepersoneel, hierna is zij zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De bemanning van de Verkeers Ongevallen Analyse hebben onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Beide vervoersmiddelen liepen aanzienlijke schade op door de aanrijding.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw gewond na aanrijding met scooter Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Een vrouw is woensdagmiddag licht gewond geraakt nadat zij aangereden werd door een auto aan de Meent.

De vrouw bleek letsel aan haar been te hebben en is ter plaatse gestabiliseerd door het ambulancepersoneel, hierna is zij zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De bemanning van de Verkeers Ongevallen Analyse hebben onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Beide vervoersmiddelen liepen aanzienlijke schade op door de aanrijding.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!