Woninginbrekers op heterdaad aangehouden Van der Duyn van Maasdamlaan Vlaardingen.

woensdag 13 februari 2013 18:12

Vlaardingen – Woensdagavond heeft de politie twee inbrekers worden aangehouden nadat zij op heterdaad betrapt werden tijdens het inbreken van een woning aan de Van der Duyn van Maasdamlaan. 

 Om kwart over zes werd er een melding gemaakt dat er zou worden ingebroken in een woning aan de Van der Duyn van Maasdamlaan, toegesnelde agenten zagen de twee inbrekers op de vlucht staan via een nabij gelegen steegje. Hierop zette de agenten de achtervolging in, omdat beide verdachten weigerde te stoppen loste een van de agenten een waarschuwingsschot.

De inbrekers konden uiteindelijk in de omgeving van de Van der Duyn van Maasdamlaan worden aangehouden. Een derde verdachte, die vermoedelijk op de uitkijk stond wist te ontkomen. De politie is nog druk bezig met het onderzoek.

 

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Woninginbrekers op heterdaad aangehouden Van der Duyn van Maasdamlaan Vlaardingen.
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – Woensdagavond heeft de politie twee inbrekers worden aangehouden nadat zij op heterdaad betrapt werden tijdens het inbreken van een woning aan de Van der Duyn van Maasdamlaan. 

 Om kwart over zes werd er een melding gemaakt dat er zou worden ingebroken in een woning aan de Van der Duyn van Maasdamlaan, toegesnelde agenten zagen de twee inbrekers op de vlucht staan via een nabij gelegen steegje. Hierop zette de agenten de achtervolging in, omdat beide verdachten weigerde te stoppen loste een van de agenten een waarschuwingsschot.

De inbrekers konden uiteindelijk in de omgeving van de Van der Duyn van Maasdamlaan worden aangehouden. Een derde verdachte, die vermoedelijk op de uitkijk stond wist te ontkomen. De politie is nog druk bezig met het onderzoek.

 

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!