Bestelbus volledig uitgebrand 1e Tochtweg Nieuwerkerk

donderdag 14 februari 2013 15:35

AutobrandNieuwerkerk aan den IJssel – Op de Schielandweg tussen Nieuwerkerk en Zevenhuizen heeft donderdagmiddag een fikse brand gewoed in een bestelbus. De bestuurder zag rook vanuit de achterkant van zijn bus komen en besloot polshoogte te gaan nemen.

De man, een elektriciën besloot zijn auto op een carpoolplaats op de 1e Tochtweg te parkeren en het alarmnummer te bellen. Al snel stond de gehele bestelbus in brand en mocht een brandblusser niet meer baten. De brandweer die met twee voertuigen uitrukte kon voorkomen dat naastgelegen auto’s ook in brand zouden vliegen.

Na een half uur was de brand nageblust en zo goed als uit. Een berger heeft het voertuig weggesleept. Het overige verkeer heeft geen hinder ondervonden door de brand.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bestelbus volledig uitgebrand 1e Tochtweg Nieuwerkerk
Schrijver:

 

 

AutobrandNieuwerkerk aan den IJssel – Op de Schielandweg tussen Nieuwerkerk en Zevenhuizen heeft donderdagmiddag een fikse brand gewoed in een bestelbus. De bestuurder zag rook vanuit de achterkant van zijn bus komen en besloot polshoogte te gaan nemen.

De man, een elektriciën besloot zijn auto op een carpoolplaats op de 1e Tochtweg te parkeren en het alarmnummer te bellen. Al snel stond de gehele bestelbus in brand en mocht een brandblusser niet meer baten. De brandweer die met twee voertuigen uitrukte kon voorkomen dat naastgelegen auto’s ook in brand zouden vliegen.

Na een half uur was de brand nageblust en zo goed als uit. Een berger heeft het voertuig weggesleept. Het overige verkeer heeft geen hinder ondervonden door de brand.

 

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!