Brand in woning Zwanehof Lekkerkerk

Date:

Deel bericht:

BrandLekkerkerk – Vanmiddag kort voor drie uur ontdekte een voorbijganger dat er rookontwikkeling uit een woning aan de Zwanenhof kwam, hierop werd de brandweer gealarmeerd waarna zij met spoed naar de brand reden. 

- Advertisement -

De oplettende voorbijganger belde direct het alarmnummer en hebben de bewoners die nog niks doorhadden geattendeerd op het brandende dak. De brand heeft gewoed tussen het dak en het plafond. De brandweer had moeite met het bussen van de brand. Enkele dakpannen rondom de schoorsteen zijn verwijderd om bij de brandhaard te kunnen. Het vermoeden is er dat de brand in de schoorsteen ontstaan is. De woning is geventileerd waarna de brandweer retour naar de kazerne kon.

 

Foto’s: Marco van Bemmel

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd