Brand in woning Zwanehof Lekkerkerk

donderdag 14 februari 2013 14:30

BrandLekkerkerk – Vanmiddag kort voor drie uur ontdekte een voorbijganger dat er rookontwikkeling uit een woning aan de Zwanenhof kwam, hierop werd de brandweer gealarmeerd waarna zij met spoed naar de brand reden. 

De oplettende voorbijganger belde direct het alarmnummer en hebben de bewoners die nog niks doorhadden geattendeerd op het brandende dak. De brand heeft gewoed tussen het dak en het plafond. De brandweer had moeite met het bussen van de brand. Enkele dakpannen rondom de schoorsteen zijn verwijderd om bij de brandhaard te kunnen. Het vermoeden is er dat de brand in de schoorsteen ontstaan is. De woning is geventileerd waarna de brandweer retour naar de kazerne kon.

 

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in woning Zwanehof Lekkerkerk
Schrijver:

 

 

BrandLekkerkerk – Vanmiddag kort voor drie uur ontdekte een voorbijganger dat er rookontwikkeling uit een woning aan de Zwanenhof kwam, hierop werd de brandweer gealarmeerd waarna zij met spoed naar de brand reden. 

De oplettende voorbijganger belde direct het alarmnummer en hebben de bewoners die nog niks doorhadden geattendeerd op het brandende dak. De brand heeft gewoed tussen het dak en het plafond. De brandweer had moeite met het bussen van de brand. Enkele dakpannen rondom de schoorsteen zijn verwijderd om bij de brandhaard te kunnen. Het vermoeden is er dat de brand in de schoorsteen ontstaan is. De woning is geventileerd waarna de brandweer retour naar de kazerne kon.

 

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!