Fietser aangereden Eikenlaan Spijkenisse

donderdag 14 februari 2013 13:00

Aanrijding met letsel.Spijkenisse – Op de kruising Eikenlaan met de Iepenlaan heeft donderdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een fietser. De fietser werd aangereden door een passerende auto.

Naast het ambulancepersoneel kwam ook het Mobiel Medisch Team ter plaatse, deze zijn vrijwel direct terug gekeerd naar hun standplaats. De vrouw is met onbekende verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis. De Verkeers Ongevallen Analyse heeft ter plekke de aanrijding in beeld gebracht. De exacte toedracht van de aanrijding is onbekend.

 

Foto’s : Remco Holst & Robin Veerman 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Fietser aangereden Eikenlaan Spijkenisse
Schrijver:

 

 

Aanrijding met letsel.Spijkenisse – Op de kruising Eikenlaan met de Iepenlaan heeft donderdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een fietser. De fietser werd aangereden door een passerende auto.

Naast het ambulancepersoneel kwam ook het Mobiel Medisch Team ter plaatse, deze zijn vrijwel direct terug gekeerd naar hun standplaats. De vrouw is met onbekende verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis. De Verkeers Ongevallen Analyse heeft ter plekke de aanrijding in beeld gebracht. De exacte toedracht van de aanrijding is onbekend.

 

Foto’s : Remco Holst & Robin Veerman 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!