Hond en baasje te water op Prinsemolenpad Rotterdam

donderdag 14 februari 2013 09:44
ambu-ztm-1.jpg


Rotterdam – 
Een baasje is met zijn hond in het water gevallen op het Prinsemolenpad in het Prinsemolenpark. De brandweer kwam ter plaatse om het baasje en de hond te redden uit het water. Hulpdiensten die ter plekke waren hebben de twee op het droge geholpen en direct een warm deken gegeven.

Voor het baasje kwam een ambulance terplaatse die hem aan onderkoelingsverschijnselen heeft behandeld. Voor de hond is een dierenambulance besteld.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Hond en baasje te water op Prinsemolenpad Rotterdam
Schrijver:

 

ambu-ztm-1.jpg 


Rotterdam – 
Een baasje is met zijn hond in het water gevallen op het Prinsemolenpad in het Prinsemolenpark. De brandweer kwam ter plaatse om het baasje en de hond te redden uit het water. Hulpdiensten die ter plekke waren hebben de twee op het droge geholpen en direct een warm deken gegeven.

Voor het baasje kwam een ambulance terplaatse die hem aan onderkoelingsverschijnselen heeft behandeld. Voor de hond is een dierenambulance besteld.

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!