Licht gewonde na eenzijdig ongeval Gordelweg Rotterdam

donderdag 14 februari 2013 10:16

aanrijdingRotterdam – Bij een eenzijdig ongeval aan de Gordelweg is donderdagochtend een persoon licht gewond geraakt nadat hij met zijn auto tegen een boom botste. Vermoedelijk is de bestuurder de macht over het stuur verloren door het gladde weer.

Toegesnelde hulpdiensten hebben de bestuurder nagekeken in de ambulance, of de bestuurder ernstig letsel had is onbekend, het ongeval heeft geen stremmingen veroorzaakt in het verkeer.

 

Foto’s : Joëy Heijstek

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Licht gewonde na eenzijdig ongeval Gordelweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

aanrijdingRotterdam – Bij een eenzijdig ongeval aan de Gordelweg is donderdagochtend een persoon licht gewond geraakt nadat hij met zijn auto tegen een boom botste. Vermoedelijk is de bestuurder de macht over het stuur verloren door het gladde weer.

Toegesnelde hulpdiensten hebben de bestuurder nagekeken in de ambulance, of de bestuurder ernstig letsel had is onbekend, het ongeval heeft geen stremmingen veroorzaakt in het verkeer.

 

Foto’s : Joëy Heijstek

 

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!