Opnieuw aanrijdingen op de A20 Maasdam

donderdag 14 februari 2013 10:36

Aanrijding A20Maasland – Donderdag hebben er op de A20 opnieuw aanrijdingen plaatsgevonden tussen meerdere personenauto’s, eerder zijn er op hetzelfde punt meerdere voertuigen te water geraakt. 

Door de weersomstandigheden hebben er op de A20 tussen Vlaardingen en Maassluis weer vier aanrijdingen plaats gevonden. Bij een van de aanrijdingen sloeg een voertuig over de kop. Bij dit ongeval raakte er 1 persoon gewond en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Inmiddels is er vanwege de gladheid op de A20 een snelheidsbeperking ingesteld. 

 

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Opnieuw aanrijdingen op de A20 Maasdam
Schrijver:

 

 

Aanrijding A20Maasland – Donderdag hebben er op de A20 opnieuw aanrijdingen plaatsgevonden tussen meerdere personenauto’s, eerder zijn er op hetzelfde punt meerdere voertuigen te water geraakt. 

Door de weersomstandigheden hebben er op de A20 tussen Vlaardingen en Maassluis weer vier aanrijdingen plaats gevonden. Bij een van de aanrijdingen sloeg een voertuig over de kop. Bij dit ongeval raakte er 1 persoon gewond en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Inmiddels is er vanwege de gladheid op de A20 een snelheidsbeperking ingesteld. 

 

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!