Politie houdt inbreker Schollevaar aan na achtervolging

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Politiemensen hebben woensdagmorgen vroeg een 31-jarige man aangehouden als verdachte van een woninginbraak aan de Willem Marisrade in Capelle aan den IJssel. De verdachte werd tijdens de inbraak door een bewoner overlopen en hij vluchtte door van de vierde verdieping, via verschillende balkons, naar beneden te klimmen.

Gewaarschuwde eenheden van de politie zagen de verdachte fietsen en na een korte achtervolging kon hij worden aangehouden op de Operalaan/Vlinderlaan. Dit ging niet zonder slag of stoot en de verdachte moest worden gepepperd. De verdachte is overgebracht naar een politiebureau. Daar is hij ingesloten. De afdeling Opsporing stelt een nader onderzoek in naar een eventuele betrokkenheid van de verdachte bij andere inbraken.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd