Stoffelijk overschot aangetroffen in water Schielands Hoge Zeedijk Moordrecht

donderdag 14 februari 2013 11:57

SOMoordrecht – Vanmorgen omstreeks 11 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een melding van een persoon te water aan de Schielands Hoge Zeedijk West in Moordrecht. Enkele honderden meters verderop bleek er in de Ringvaart langs de West ringdijk het stoffelijk overschot van een man te liggen. 

In de omgeving werd sinds vanochtend ook al een oudere man vermist. Vermoedelijk is het gevonden lichaam van de man die vermist werd, dit is nog niet bevestigd. Duikers van de brandweer hebben even later het stoffelijk overschot uit het water gehaald. De technische Recherche heeft ter plekke een groot onderzoek uitgevoerd, hieruit zal moeten blijken of de man door een misdrijf of een ongeluk om het leven is gekomen. 

 

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Stoffelijk overschot aangetroffen in water Schielands Hoge Zeedijk Moordrecht
Schrijver:

 

 

SOMoordrecht – Vanmorgen omstreeks 11 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een melding van een persoon te water aan de Schielands Hoge Zeedijk West in Moordrecht. Enkele honderden meters verderop bleek er in de Ringvaart langs de West ringdijk het stoffelijk overschot van een man te liggen. 

In de omgeving werd sinds vanochtend ook al een oudere man vermist. Vermoedelijk is het gevonden lichaam van de man die vermist werd, dit is nog niet bevestigd. Duikers van de brandweer hebben even later het stoffelijk overschot uit het water gehaald. De technische Recherche heeft ter plekke een groot onderzoek uitgevoerd, hieruit zal moeten blijken of de man door een misdrijf of een ongeluk om het leven is gekomen. 

 

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!