Dode na schietpartij President Wilsonweg in Rotterdam-Ommoord (video)

vrijdag 15 februari 2013 00:18

Rotterdam – Een man is donderdagavond laat in de Rotterdamse wijk Ommoord doodgeschoten in zijn auto aan de President Wilsonweg met de Aalbes. De hulpdiensten dachten aanvankelijk dat het ging om een aanrijding en de brandweer werd samen met een ambulance ter plaatse gestuurd. Ter plaatse bleek het te gaan om een man die neergeschoten was in zijn auto. Medische hulpverlening mocht niet meer baten, het slachtoffer overleed ter plekke.

De politie heeft direct in de omgeving gezocht naar een eventuele schutter. Tot dusver bekend is er nog geen verdachte aangehouden. De Forensische Opsporing heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld om sporen veilig te stellen. De politie heeft een aantal personen ter plaatse gesproken of die iets van het incident hebben gemerkt.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode na schietpartij President Wilsonweg in Rotterdam-Ommoord (video)
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een man is donderdagavond laat in de Rotterdamse wijk Ommoord doodgeschoten in zijn auto aan de President Wilsonweg met de Aalbes. De hulpdiensten dachten aanvankelijk dat het ging om een aanrijding en de brandweer werd samen met een ambulance ter plaatse gestuurd. Ter plaatse bleek het te gaan om een man die neergeschoten was in zijn auto. Medische hulpverlening mocht niet meer baten, het slachtoffer overleed ter plekke.

De politie heeft direct in de omgeving gezocht naar een eventuele schutter. Tot dusver bekend is er nog geen verdachte aangehouden. De Forensische Opsporing heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld om sporen veilig te stellen. De politie heeft een aantal personen ter plaatse gesproken of die iets van het incident hebben gemerkt.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!