Zwaargewonde na frontale botsing Europalaan Nieuwerkerk

Date:

Deel bericht:

aanrijdingNieuwerkerk aan den IJssel – Bij een frontale botsing aan de Europalaan is zaterdagmiddag de bestuurder van een auto zwaargewond geraakt nadat deze frontaal in botsing kwam met een andere auto. Na de botsing sloegen de bestuurder en bijrijdster van een van de auto’s op de vlucht. De persoon die gewond raakte bij de aanrijding is onder begeleiding van de politie met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, de toestand van het slachtoffer is kritiek. 

- Advertisement -

Kort na de aanrijding is er een Burgernet actie opgestart en is er een klopjacht geweest naar de twee personen die op de vlucht sloegen. De Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse geweest om het ongeval in beeld te brengen. Uit onderzoek bleek dat een van de auto’s valse kentekenplaten gemonteerd had, deze zijn vermoedelijk van diefstal afkomstig. Ten tijde van het ongeval is de Europalaan afgesloten geweest.

Signalementen : Blanke dame, rond de 20 jaar oud, lang blond haar met een normaal postuur, deze droeg een donkere spijkerbroek en had een zwarte handtas bij zich. 

Blanke man, rond de 24 jaar. Ongeveer 1,90m lang en droeg een G star Raw shirt. Had een spijkerbroek aan met een bleekvlek.

Indien u een van deze personen heeft gezien kort na het ongeval, kunt u contact opnemen met de politie, 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto’s:  Michael de Man 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd