Zeven woningen ontruimd na brand Meester Willemstraat Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:

BrandRotterdam – Vanmiddag kort na half vier heeft er een brand gewoed in een woning aan de Meester Willemstraat, eenmaal ter plaatse bleek het te gaan om een matras die vlam had gevat. Kort na de eerste melding werd al snel opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’. 

- Advertisement -

Toegesnelde brandweerlieden hebben met behulp van twee autoladders zeven omliggende woningen ontruimd en geventileerd, twee personen zijn nagekeken door ambulancepersoneel voor rookintoxicatie. Het Team Brandonderzoek gaat onderzoek verrichten naar de oorzaak van de brand. 

Foto’s:   Wendy van Viegen, John Heijstek & Joëy Heijstek

Video : Wendy van Viegen

 

 

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd