Zeven woningen ontruimd na brand Meester Willemstraat Rotterdam (video)

zondag 17 februari 2013 16:30

BrandRotterdam – Vanmiddag kort na half vier heeft er een brand gewoed in een woning aan de Meester Willemstraat, eenmaal ter plaatse bleek het te gaan om een matras die vlam had gevat. Kort na de eerste melding werd al snel opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’. 

Toegesnelde brandweerlieden hebben met behulp van twee autoladders zeven omliggende woningen ontruimd en geventileerd, twee personen zijn nagekeken door ambulancepersoneel voor rookintoxicatie. Het Team Brandonderzoek gaat onderzoek verrichten naar de oorzaak van de brand. 

Foto’s:   Wendy van Viegen, John Heijstek & Joëy Heijstek

Video : Wendy van Viegen

 

 

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zeven woningen ontruimd na brand Meester Willemstraat Rotterdam (video)
Schrijver:

 

 

BrandRotterdam – Vanmiddag kort na half vier heeft er een brand gewoed in een woning aan de Meester Willemstraat, eenmaal ter plaatse bleek het te gaan om een matras die vlam had gevat. Kort na de eerste melding werd al snel opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’. 

Toegesnelde brandweerlieden hebben met behulp van twee autoladders zeven omliggende woningen ontruimd en geventileerd, twee personen zijn nagekeken door ambulancepersoneel voor rookintoxicatie. Het Team Brandonderzoek gaat onderzoek verrichten naar de oorzaak van de brand. 

Foto’s:   Wendy van Viegen, John Heijstek & Joëy Heijstek

Video : Wendy van Viegen

 

 

 

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!