Gewonde na aanrijding met scooter Roer Rotterdam

dinsdag 19 februari 2013 17:25

Rotterdam – Een persoon is dinsdagmiddag gewond geraakt nadat hij met zijn scooter tegen een bestelbus aanreed. De scooterrijder reed op het fietspad en heeft de bestelbus vermoedelijk over het hoofd gezien. 

Het slachtoffer is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis omdat deze erg klaagde over pijn in zijn been. De politie heeft de adressen genoteerd en de schade opgenomen voor verdere afhandeling. Het verkeer heeft geen hinder ondervonden door de aanrijding.

 

Foto’s: Joëy Heijstek

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na aanrijding met scooter Roer Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een persoon is dinsdagmiddag gewond geraakt nadat hij met zijn scooter tegen een bestelbus aanreed. De scooterrijder reed op het fietspad en heeft de bestelbus vermoedelijk over het hoofd gezien. 

Het slachtoffer is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis omdat deze erg klaagde over pijn in zijn been. De politie heeft de adressen genoteerd en de schade opgenomen voor verdere afhandeling. Het verkeer heeft geen hinder ondervonden door de aanrijding.

 

Foto’s: Joëy Heijstek

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!