Nieuwe hulpverleningsvoertuigen overgedragen aan Rotterdam

woensdag 20 februari 2013 14:02

Rotterdam – Woensdagmiddag zijn er twee nieuwe ambulances en drie nieuwe commandovoertuigen gepresenteerd door de Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond. De directeur van de Veiligheidsregio besprak met de aanwezigen hoe belangrijk de samenwerking is tussen de hulpdiensten in de regio.

Voordat de overdracht werd gedaan is er eerst afscheid genomen van de oude voertuigen. Door de komst van de nieuwe voertuigen zullen een aantal voertuigen uit dienst treden. Verschillende diensten, waaronder de politie, GHOR en Havenbedrijf Rotterdam zullen nu een voertuig delen. Er zijn twee verschillende commandovoertuigen geleverd, zodat er een voertuig ingezet kan worden bij grote evenementen in de regio. Deze voertuigen worden bezet door diverse officieren. De sleutels van de voertuigen werden overgedragen aan de directie gemeenschappelijke meldkamer Jolanda Trijsselaar. Zij heeft de sleutels doorgegeven aan de manschappen uit Barendrecht waar de voertuigen zullen komen te staan.

De voertuigen zijn vorig jaar in Meppel gebouwd en sinds het najaar van 2012 zijn er diverse testen mee gedaan. Naar verwachting zullen de drie commandowagens op 7 maart in dienst gaan treden. De sleutels van de  nieuwe ambulances werden door de burgemeester van Vlaardingen, Tjerk Bruinsma, overgedragen aan het personeel van het GHOR. 

Foto’s : Dave Minderman

 

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Nieuwe hulpverleningsvoertuigen overgedragen aan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Woensdagmiddag zijn er twee nieuwe ambulances en drie nieuwe commandovoertuigen gepresenteerd door de Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond. De directeur van de Veiligheidsregio besprak met de aanwezigen hoe belangrijk de samenwerking is tussen de hulpdiensten in de regio.

Voordat de overdracht werd gedaan is er eerst afscheid genomen van de oude voertuigen. Door de komst van de nieuwe voertuigen zullen een aantal voertuigen uit dienst treden. Verschillende diensten, waaronder de politie, GHOR en Havenbedrijf Rotterdam zullen nu een voertuig delen. Er zijn twee verschillende commandovoertuigen geleverd, zodat er een voertuig ingezet kan worden bij grote evenementen in de regio. Deze voertuigen worden bezet door diverse officieren. De sleutels van de voertuigen werden overgedragen aan de directie gemeenschappelijke meldkamer Jolanda Trijsselaar. Zij heeft de sleutels doorgegeven aan de manschappen uit Barendrecht waar de voertuigen zullen komen te staan.

De voertuigen zijn vorig jaar in Meppel gebouwd en sinds het najaar van 2012 zijn er diverse testen mee gedaan. Naar verwachting zullen de drie commandowagens op 7 maart in dienst gaan treden. De sleutels van de  nieuwe ambulances werden door de burgemeester van Vlaardingen, Tjerk Bruinsma, overgedragen aan het personeel van het GHOR. 

Foto’s : Dave Minderman

 

 

 

 

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Gouda - Donderdagavond 1 oktober heeft een automobilist een lantaarnpaal omver gereden op het Middenmolenplein in Gouda. Er raakte gelukkig niemand gewond. Rond 20.00 uur werd de politie en brandweer gebeld na het ongeval en dat het voertuig mogelijk in brand zou...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!