Drie gewonden na frontale botsing Provincialeweg N210 Bergambacht

donderdag 21 februari 2013 15:15

Bergambacht – Bij een frontale botsing op de Provincialeweg N210 zijn vanmiddag 3 personen gewond geraakt nadat zij frontaal met elkaar in botsing kwamen. 

De hulpdiensten rukten kort na half vier uit voor een ongeval met een beknelling, ter plaatse bleek dit te gaan om drie voertuigen die met elkaar in botsing waren gekomen. Brandweerlieden hebben een deur moeten verwijderen van één voertuig zodat het slachtoffer uit zijn benarde positie bevrijd kon worden.

Nadat de drie slachtoffers vervoerd waren naar het ziekenhuis is de Verkeers Ongevallen Analyse een onderzoek gestart naar de exacte toedracht van het ongeval, deze zal later moeten blijken. Tussen Schoonhoven en Bergambacht is de Provincialeweg N210 voor een lange tijd afgesloten geweest, dit leidde tot ernstige verkeershinder.

 

Foto’s : Wim Slagers

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Drie gewonden na frontale botsing Provincialeweg N210 Bergambacht
Schrijver:

 

 

Bergambacht – Bij een frontale botsing op de Provincialeweg N210 zijn vanmiddag 3 personen gewond geraakt nadat zij frontaal met elkaar in botsing kwamen. 

De hulpdiensten rukten kort na half vier uit voor een ongeval met een beknelling, ter plaatse bleek dit te gaan om drie voertuigen die met elkaar in botsing waren gekomen. Brandweerlieden hebben een deur moeten verwijderen van één voertuig zodat het slachtoffer uit zijn benarde positie bevrijd kon worden.

Nadat de drie slachtoffers vervoerd waren naar het ziekenhuis is de Verkeers Ongevallen Analyse een onderzoek gestart naar de exacte toedracht van het ongeval, deze zal later moeten blijken. Tussen Schoonhoven en Bergambacht is de Provincialeweg N210 voor een lange tijd afgesloten geweest, dit leidde tot ernstige verkeershinder.

 

Foto’s : Wim Slagers

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!