Drie gewonden na frontale botsing Provincialeweg N210 Bergambacht

Date:

Deel bericht:

Bergambacht – Bij een frontale botsing op de Provincialeweg N210 zijn vanmiddag 3 personen gewond geraakt nadat zij frontaal met elkaar in botsing kwamen. 

- Advertisement -

De hulpdiensten rukten kort na half vier uit voor een ongeval met een beknelling, ter plaatse bleek dit te gaan om drie voertuigen die met elkaar in botsing waren gekomen. Brandweerlieden hebben een deur moeten verwijderen van één voertuig zodat het slachtoffer uit zijn benarde positie bevrijd kon worden.

Nadat de drie slachtoffers vervoerd waren naar het ziekenhuis is de Verkeers Ongevallen Analyse een onderzoek gestart naar de exacte toedracht van het ongeval, deze zal later moeten blijken. Tussen Schoonhoven en Bergambacht is de Provincialeweg N210 voor een lange tijd afgesloten geweest, dit leidde tot ernstige verkeershinder.

 

Foto’s : Wim Slagers

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd