Bejaarde vrouw overvallen in woning Patrimoniumstraat Delft

Date:

Deel bericht:

Delft – Aan de Patrimoniumstraat is donderdagmiddag een 80 jarige vrouw overvallen in haar woning. Een onbekende man drong rond 16:00 de woning van het slachtoffer binnen. Hierbij werd het slachtoffer gestoken met een mes door de dader.

- Advertisement -

Vrijwel direct na de overval heeft de politie een grote zoekactie in de omgeving uitgevoerd. Een ingezette speurhond van de politie werden diverse sporen veilig gesteld. Ook verspreidde de politie het signalement van de dader via het social media. Het zou gaan om een man van vermoedelijk Noord Afrikaanse afkomst en zou tussen de 16 en 20 jaar oud zijn. De man had zwart opgeschoren half krullend haar. Hij droeg een jas met op de zijkant een afbeelding van een hond.

Indien u nog tips heeft met betrekking tot de overval kunt u bellen met de Politie Delft via 0900-8844, of Meld Misdaad Anoniem, dit kan via 0800-7000.

 

[UPDATE 23:00]

Er zijn donderdagavond om 22:40 drie verdachten aangehouden door de politie aan de Laan van Leidschenveen die vermoedelijk betrokken zijn geweest bij de gewapende overval. Een agent was na zijn werk op weg naar huis en zag bij een bushalte op de Laan van Leidschenveen een van de verdachten staan waarnaar hij dezelfde middag opzoek was. 

De politie hield onopvallend toezicht op de drie verdachten van 14, 15 en 16 jaar. Nadat de politie de aanhoudingen verrichte is bij de 15 jarige verdachte, afkomstig uit Zoetermeer werd een deel van de buit aangetroffen. De recherche gaat onderzoek doen of de verdachten ook betrokken zijn bij een overval twee weken eerder aan de Paxlaan. 

 

Foto’s : Remco Holst

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd