Bejaarde vastgebonden na woningoverval Albert Camusplaats Rotterdam

vrijdag 22 februari 2013 21:07

Rotterdam – Vrijdagavond omstreeks 20:30 heeft er aan de Albert Camusplaats een woningoverval plaats gevonden. Nadat twee overvallers met geweld een woning instapte op de 7e verdieping van de flat heeft hij de bewoner vastgebonden. Na een uur kon de man zich bevrijden en belde het alarmnummer.

De politie heeft een korte tijd onderzoek gedaan in de omgeving zonder resultaat, wel zijn er camerabeelden veilig gesteld waarop mogelijk de daders kunnen staan. Het slachtoffer, een 74 jarige man is gekalmeerd en ondervraagt door de toegesnelde agenten. Of de overvaller iets buit heeft gemaakt is onbekend. De overvallers hebben zich voorgedaan als medewerkers van een energiebedrijf.

 
Heeft u iemand zien wegrennen na de overval, of heeft u andere waardevolle informatie? Dan kunt u bellen met de politie via 0900-8844, of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
 
Foto’s : Joëy Heijstek
 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bejaarde vastgebonden na woningoverval Albert Camusplaats Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Vrijdagavond omstreeks 20:30 heeft er aan de Albert Camusplaats een woningoverval plaats gevonden. Nadat twee overvallers met geweld een woning instapte op de 7e verdieping van de flat heeft hij de bewoner vastgebonden. Na een uur kon de man zich bevrijden en belde het alarmnummer.

De politie heeft een korte tijd onderzoek gedaan in de omgeving zonder resultaat, wel zijn er camerabeelden veilig gesteld waarop mogelijk de daders kunnen staan. Het slachtoffer, een 74 jarige man is gekalmeerd en ondervraagt door de toegesnelde agenten. Of de overvaller iets buit heeft gemaakt is onbekend. De overvallers hebben zich voorgedaan als medewerkers van een energiebedrijf.

 
Heeft u iemand zien wegrennen na de overval, of heeft u andere waardevolle informatie? Dan kunt u bellen met de politie via 0900-8844, of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
 
Foto’s : Joëy Heijstek
 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!