Verdachte van gewapende overval op juwelier ’t Gouden Hart aangehouden

Date:

Deel bericht:


Nieuwkoop – 
Zaterdagochtend heeft er op Juwelier ’t Gouden Hart van Nieuwkoop aan de Dorpsstraat een gewapende overval plaatsgevonden. Bij de overval raakte er geen personen gewond. Tijdens de overval zijn er geschoten zijn. 

- Advertisement -

Een overvaller is door passanten tegen de grond gewerkt en vastgehouden tot de politie arriveerde. Twee andere overvallers vluchtten kort na de overval op een scooter. Er is een groot gedeelte voor de juwelier afgezet door de politie en de technische recherche is een groot onderzoek gestart; deze heeft diverse sporen veiliggesteld. Er werd gespeculeerd dat de twee andere overvallers in Nieuwkoop zijn aangehouden, maar dit is nog niet door de politie bevestigd.

UPDATE: De overvaller die overmeesterd is, is een 19-jarige man uit Mijdrecht. De twee andere overvallers die er op een scooter vandoor zijn gegaan zijn later in een, volgens getuigen, grijze vluchtauto verder gevlucht. De scooter is achtergelaten op de Roerdomplaan.

De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen die nog niet met de politie gesproken te hebben zich te melden via 0900-8844. Mogelijk hebben personen zich lange tijd voor de overval opgehouden in de buurt en is de juwelier in de gaten gehouden.

 Foto’s :  Wilbert Tintel

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Woning in Boskoop voor drie maanden gesloten na drugsvondst

Boskoop - Een woning aan de Azalealaan in Boskoop is voor de duur van tenminste drie maanden gesloten...

Gevangenismedewerker ontslagen na beschadigen condooms

Alphen aan den Rijn - Een medewerker van de gevangenis in Alphen aan den Rijn is op staande...

Twee gewonden na schietpartij Stationsstraat Alphen aan de Rijn

Alphen aan den Rijn - Twee personen zijn in de nacht van zondag op maandag gewond geraakt bij...

Zeer grote brand in koeienstal Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn - Op een boerderij aan de J.C Hoogendoornlaan in Alphen aan den Rijn is...