Hevige brand in woning Kamperfoelielaan Gouda

zondag 24 februari 2013 01:31

Gouda – In een woning aan de Kamperfoelielaan is vannacht voor een uur een hevige brand uitgebroken. Omdat de brand aan beide kanten van de woning uitslaand was werd er opgeschaald naar sein ‘middelbrand’.

De brandweer heeft met man en macht geprobeerd de woning zo snel mogelijk binnen te treden, door de snelle inzet van de brandweerlieden heeft de vuurzee zich beperkt tot de begane grond. De bovenverdieping van de woning heeft wel aanzienlijke schade opgelopen. Ten tijde van de brand was er niemand aanwezig in de woning.

Vanmorgen om acht uur werd de brandweer opnieuw opgeroepen naar hetzelfde adres, mogelijk omdat er opnieuw brand uitgebroken zou zijn in de woning. Ter plaatse bleek de woning opnieuw in brand te staan, ditmaal op de bovenverdieping. Hier werd ook opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’

Een speciaal team zal onderzoek gaan doen naar de toedracht van de branden, hierbij word brandstichting niet uitgesloten.

 

Foto’s : Marco van Bemmel

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Hevige brand in woning Kamperfoelielaan Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – In een woning aan de Kamperfoelielaan is vannacht voor een uur een hevige brand uitgebroken. Omdat de brand aan beide kanten van de woning uitslaand was werd er opgeschaald naar sein ‘middelbrand’.

De brandweer heeft met man en macht geprobeerd de woning zo snel mogelijk binnen te treden, door de snelle inzet van de brandweerlieden heeft de vuurzee zich beperkt tot de begane grond. De bovenverdieping van de woning heeft wel aanzienlijke schade opgelopen. Ten tijde van de brand was er niemand aanwezig in de woning.

Vanmorgen om acht uur werd de brandweer opnieuw opgeroepen naar hetzelfde adres, mogelijk omdat er opnieuw brand uitgebroken zou zijn in de woning. Ter plaatse bleek de woning opnieuw in brand te staan, ditmaal op de bovenverdieping. Hier werd ook opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’

Een speciaal team zal onderzoek gaan doen naar de toedracht van de branden, hierbij word brandstichting niet uitgesloten.

 

Foto’s : Marco van Bemmel

 

 

Afgebroken tak verplettert verkeersbord Lageweg Rhoon

Afgebroken tak verplettert verkeersbord Lageweg Rhoon

Rhoon - Zondagavond 5 juli rond 18.30 uur hing een zware tak van een boom gevaarlijk boven het wegdek van de Lageweg in Rhoon. De brandweer werd ingezet om de tak af te zagen en tijdens hun werkzaamheden is deze bovenop een verkeersbord terechtgekomen en behoorlijk...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!