woensdag, januari 27, 2021

Dronken automobilist klemgereden na achtervolging Capelle aan den IJssel (Video)


Capelle aan den IJssel – (VIDEO) 
De politie heeft vanmorgen een 52-jarige automobilist van de weggedrukt die van plan was om spook te gaan rijden op de A20 bij Rotterdam-Ommoord. De man was door rood gereden op de Schiekade en stuurde onzeker met zijn voertuig. Toen hij de politie doorkreeg smeerde hij hem met hoge snelheid over de A20 richting Capelle aan den IJssel. Daar nam hij de afrit Prins Alexander en wilde hij een politievoertuig rammen.

Vervolgens wilde de man de afrit van Prins Alexander in de richting van Rotterdam in tegengestelde richting op rijden. De politie kon dit niet toestaan en reed de drukke afrit met verkeer achter hem aan om hem vervolgens van de weg af te drukken. Een politievoertuig heeft daarbij een aantal andere personenvoertuigen geschampt. De man kon vervolgens worden aangehouden voor roekeloos rijgedrag en rijden onder invloed. Niemand raakte bij dit incident gewond.

Foto’s : Jeffrey Jacobs en Wendy van Viegen Video : Wendy van Viegen

Related Articles

Beschietingen woning Charactostraat Capelle aan den IJssel link met vier schietincidenten

0
Capelle aan den IJssel - De eigenaar van de woning aan de Charactostraat in Capelle...

33 arrestaties na onrust in Rotterdam West en Zuid, rustig in Prins Alexander en Capelle aan den IJssel

0
Rotterdam - De vierde avond van de avondklok is in Rotterdam veel rustiger verlopen dan...

OM en politie richten zich tot ouders: “Houd kinderen thuis”

0
Rotterdam/Landelijk - De Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat veel van de opgepakte relschoppers die...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,259FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg