Dronken automobilist klemgereden na achtervolging Capelle aan den IJssel (Video)

maandag 25 februari 2013 08:43


Capelle aan den IJssel – (VIDEO) 
De politie heeft vanmorgen een 52-jarige automobilist van de weggedrukt die van plan was om spook te gaan rijden op de A20 bij Rotterdam-Ommoord. De man was door rood gereden op de Schiekade en stuurde onzeker met zijn voertuig. Toen hij de politie doorkreeg smeerde hij hem met hoge snelheid over de A20 richting Capelle aan den IJssel. Daar nam hij de afrit Prins Alexander en wilde hij een politievoertuig rammen.

Vervolgens wilde de man de afrit van Prins Alexander in de richting van Rotterdam in tegengestelde richting op rijden. De politie kon dit niet toestaan en reed de drukke afrit met verkeer achter hem aan om hem vervolgens van de weg af te drukken. Een politievoertuig heeft daarbij een aantal andere personenvoertuigen geschampt. De man kon vervolgens worden aangehouden voor roekeloos rijgedrag en rijden onder invloed. Niemand raakte bij dit incident gewond.

Foto’s : Jeffrey Jacobs en Wendy van Viegen Video : Wendy van Viegen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dronken automobilist klemgereden na achtervolging Capelle aan den IJssel (Video)
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel – (VIDEO) 
De politie heeft vanmorgen een 52-jarige automobilist van de weggedrukt die van plan was om spook te gaan rijden op de A20 bij Rotterdam-Ommoord. De man was door rood gereden op de Schiekade en stuurde onzeker met zijn voertuig. Toen hij de politie doorkreeg smeerde hij hem met hoge snelheid over de A20 richting Capelle aan den IJssel. Daar nam hij de afrit Prins Alexander en wilde hij een politievoertuig rammen.

Vervolgens wilde de man de afrit van Prins Alexander in de richting van Rotterdam in tegengestelde richting op rijden. De politie kon dit niet toestaan en reed de drukke afrit met verkeer achter hem aan om hem vervolgens van de weg af te drukken. Een politievoertuig heeft daarbij een aantal andere personenvoertuigen geschampt. De man kon vervolgens worden aangehouden voor roekeloos rijgedrag en rijden onder invloed. Niemand raakte bij dit incident gewond.

Foto’s : Jeffrey Jacobs en Wendy van Viegen Video : Wendy van Viegen

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!