Kind komt vast te zitten aan speeltoestel Herenpad Delft

maandag 25 februari 2013 17:12

Delft – De brandweer moest vanmiddag uitrukken voor een hulpverlening aan het Herenpad. Ter plaatse bleek het te gaan om een meisje die vast was komen te zitten met haar voet aan een speeltoestel, omdat het niet lukte het meisje doormiddel van zeep te bevrijden uit haar benarde positie werd gebruik gemaakt van een spreider.

Omdat het niet bekend was of het meisje letsel aan haar voet heeft opgelopen is zij samen met haar moeder nadat zij bevrijd was naar de spoedeisende hulp gereden om te kijken of er daadwerkelijk iets met het meisje haar voet aan de hand was, of dit het geval was is niet bekend.

 

Foto’s : Anouk Krempel

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kind komt vast te zitten aan speeltoestel Herenpad Delft
Schrijver:

 

 

Delft – De brandweer moest vanmiddag uitrukken voor een hulpverlening aan het Herenpad. Ter plaatse bleek het te gaan om een meisje die vast was komen te zitten met haar voet aan een speeltoestel, omdat het niet lukte het meisje doormiddel van zeep te bevrijden uit haar benarde positie werd gebruik gemaakt van een spreider.

Omdat het niet bekend was of het meisje letsel aan haar voet heeft opgelopen is zij samen met haar moeder nadat zij bevrijd was naar de spoedeisende hulp gereden om te kijken of er daadwerkelijk iets met het meisje haar voet aan de hand was, of dit het geval was is niet bekend.

 

Foto’s : Anouk Krempel

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!