Lafaards overvallen kinderen 11 & 12 in woning Stroveer Rotterdam

maandag 25 februari 2013 18:15
politie-logo-1-jeff.jpg


Rotterdam –
Twee jongens zijn maandagmiddag in een woning aan de Stroveer overvallen. Zij raakten hierbij niet gewond. De politie heeft direct een onderzoek ingesteld en heeft een verdachte aangehouden. Een 12-jarige jongen was thuis aan het spelen met een 11-jarig vriendje toen er rond 13.00 uur werd aangebeld. Het vriendje deed de deur open. Hij werd direct bedreigd met een mes door twee jongemannen met capuchon over hun hoofd. Ze drongen de woning binnen en eisten geld en sierraden. Nadat de overvallers de woning hebben doorzocht zijn ze er met onbekende buit er vandoor gegaan.

Een van de overvallers is donker getint, droeg een kort blauw donsjack met een capuchon lichtkleurige bontkraag, (spijker)broek en witte Nike Air Max gympen. De andere overvaller is blank, heeft donker haar en droeg een kort zwart donsjack met capuchon. Hij had een blauwe (spijker)broek aan met slijtplekken bij de knieën.

De jongens raakten niet gewond en hoewel geschrokken hebben ze de politie gealarmeerd. Agenten zijn direct een onderzoek gestart. De politie heeft op aanwijzen van een getuige een man aangehouden in de omgeving die voldeed aan het signalement. Zijn rol en betrokkenheid wordt onderzocht. Daarnaast heeft de forensische opsporing sporen veilig gesteld en er wordt gesproken getuigen.

Informatie? 
Was u rond 13.00 uur in de buurt van de Stroveer in Rotterdam. Heeft u de twee overvallers gezien of heeft u andere informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn voor het onderzoek, neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem)

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Lafaards overvallen kinderen 11 & 12 in woning Stroveer Rotterdam
Schrijver:

 

politie-logo-1-jeff.jpg 


Rotterdam –
Twee jongens zijn maandagmiddag in een woning aan de Stroveer overvallen. Zij raakten hierbij niet gewond. De politie heeft direct een onderzoek ingesteld en heeft een verdachte aangehouden. Een 12-jarige jongen was thuis aan het spelen met een 11-jarig vriendje toen er rond 13.00 uur werd aangebeld. Het vriendje deed de deur open. Hij werd direct bedreigd met een mes door twee jongemannen met capuchon over hun hoofd. Ze drongen de woning binnen en eisten geld en sierraden. Nadat de overvallers de woning hebben doorzocht zijn ze er met onbekende buit er vandoor gegaan.

Een van de overvallers is donker getint, droeg een kort blauw donsjack met een capuchon lichtkleurige bontkraag, (spijker)broek en witte Nike Air Max gympen. De andere overvaller is blank, heeft donker haar en droeg een kort zwart donsjack met capuchon. Hij had een blauwe (spijker)broek aan met slijtplekken bij de knieën.

De jongens raakten niet gewond en hoewel geschrokken hebben ze de politie gealarmeerd. Agenten zijn direct een onderzoek gestart. De politie heeft op aanwijzen van een getuige een man aangehouden in de omgeving die voldeed aan het signalement. Zijn rol en betrokkenheid wordt onderzocht. Daarnaast heeft de forensische opsporing sporen veilig gesteld en er wordt gesproken getuigen.

Informatie? 
Was u rond 13.00 uur in de buurt van de Stroveer in Rotterdam. Heeft u de twee overvallers gezien of heeft u andere informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn voor het onderzoek, neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem)

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!