Lafaards overvallen kinderen 11 & 12 in woning Stroveer Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Rotterdam –
Twee jongens zijn maandagmiddag in een woning aan de Stroveer overvallen. Zij raakten hierbij niet gewond. De politie heeft direct een onderzoek ingesteld en heeft een verdachte aangehouden. Een 12-jarige jongen was thuis aan het spelen met een 11-jarig vriendje toen er rond 13.00 uur werd aangebeld. Het vriendje deed de deur open. Hij werd direct bedreigd met een mes door twee jongemannen met capuchon over hun hoofd. Ze drongen de woning binnen en eisten geld en sierraden. Nadat de overvallers de woning hebben doorzocht zijn ze er met onbekende buit er vandoor gegaan.

- Advertisement -

Een van de overvallers is donker getint, droeg een kort blauw donsjack met een capuchon lichtkleurige bontkraag, (spijker)broek en witte Nike Air Max gympen. De andere overvaller is blank, heeft donker haar en droeg een kort zwart donsjack met capuchon. Hij had een blauwe (spijker)broek aan met slijtplekken bij de knieën.

De jongens raakten niet gewond en hoewel geschrokken hebben ze de politie gealarmeerd. Agenten zijn direct een onderzoek gestart. De politie heeft op aanwijzen van een getuige een man aangehouden in de omgeving die voldeed aan het signalement. Zijn rol en betrokkenheid wordt onderzocht. Daarnaast heeft de forensische opsporing sporen veilig gesteld en er wordt gesproken getuigen.

Informatie? 
Was u rond 13.00 uur in de buurt van de Stroveer in Rotterdam. Heeft u de twee overvallers gezien of heeft u andere informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn voor het onderzoek, neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem)

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Politie houdt verdachten aan na melding schietpartij A20 Rotterdam

Rotterdam - Op de A20 ter hoogte van Rotterdam heeft in de nacht van zaterdag op zondag mogelijk...

Brand in lading vuilniswagen Mathenesserplein Rotterdam

Vrijdagochtend 12 april rond 11.30 uur is er brand uitgebroken in de lading van een vuilniswagen op het...

Scooterrijder wordt geschept door automobiliste Zwartehondstraat Rotterdam

Rotterdam - Een automobiliste lette dinsdagmiddag 9 april even niet op terwijl ze de garage uitreed aan de...

ICI Paris XL tijdelijk ontruimd door brandlucht Lijnbaan Rotterdam

Rotterdam - Zondagmiddag 31 maart rond 16.20 uur is de ICI Paris XL korte tijd ontruimd geweest vanwege...