vrijdag, mei 7, 2021
3.9 C
Rotterdam
vrijdag 7 mei 2021

Lafaards overvallen kinderen 11 & 12 in woning Stroveer Rotterdam


Rotterdam –
Twee jongens zijn maandagmiddag in een woning aan de Stroveer overvallen. Zij raakten hierbij niet gewond. De politie heeft direct een onderzoek ingesteld en heeft een verdachte aangehouden. Een 12-jarige jongen was thuis aan het spelen met een 11-jarig vriendje toen er rond 13.00 uur werd aangebeld. Het vriendje deed de deur open. Hij werd direct bedreigd met een mes door twee jongemannen met capuchon over hun hoofd. Ze drongen de woning binnen en eisten geld en sierraden. Nadat de overvallers de woning hebben doorzocht zijn ze er met onbekende buit er vandoor gegaan.

Een van de overvallers is donker getint, droeg een kort blauw donsjack met een capuchon lichtkleurige bontkraag, (spijker)broek en witte Nike Air Max gympen. De andere overvaller is blank, heeft donker haar en droeg een kort zwart donsjack met capuchon. Hij had een blauwe (spijker)broek aan met slijtplekken bij de knieën.

De jongens raakten niet gewond en hoewel geschrokken hebben ze de politie gealarmeerd. Agenten zijn direct een onderzoek gestart. De politie heeft op aanwijzen van een getuige een man aangehouden in de omgeving die voldeed aan het signalement. Zijn rol en betrokkenheid wordt onderzocht. Daarnaast heeft de forensische opsporing sporen veilig gesteld en er wordt gesproken getuigen.

Informatie? 
Was u rond 13.00 uur in de buurt van de Stroveer in Rotterdam. Heeft u de twee overvallers gezien of heeft u andere informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn voor het onderzoek, neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem)

Related Articles

Jongen (17) overleden na steekpartij Rijswijkseweg Den Haag

0
Den Haag - Een 17-jarige jongen is donderdagavond om het leven gekomen bij een steekpartij...

Café The Hide Away beschadigd na vuurwerkbom Kreekplein Rotterdam

0
Rotterdam - Wederom is er afgelopen nacht vermoedelijk een vuurwerkbom afgestoken bij een Feyenoordcafé, ditmaal...

Felle brand in dak van schuur Zuidbuurt Maassluis

0
Maassluis - In een grote schuur aan de Zuidbuurt in Maassluis heeft donderdagavond korte tijd...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Herdenkingstocht voor Pim Fortuyn in Rotterdam

Herdenkingstocht voor Pim Fortuyn in Rotterdam [...]

Tourbaas onder indruk van bidbook Rotterdam en Den Haag

Tourbaas onder indruk van bidbook Rotterdam en Den Haag [...]

Vrienden en bewonderaars herdenken dood Pim Fortuyn

Vrienden en bewonderaars herdenken dood Pim Fortuyn [...]

Agent biedt excuses aan vanwege klap aan 17-jarige

Agent biedt excuses aan vanwege klap aan 17-jarige [...]

Rotterdam bijna klaar met 'armada' na Suez-opstopping

Rotterdam bijna klaar met 'armada' na Suez-opstopping [...]

Stay Connected

9,385FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg