Lafaards overvallen kinderen 11 & 12 in woning Stroveer Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Rotterdam –
Twee jongens zijn maandagmiddag in een woning aan de Stroveer overvallen. Zij raakten hierbij niet gewond. De politie heeft direct een onderzoek ingesteld en heeft een verdachte aangehouden. Een 12-jarige jongen was thuis aan het spelen met een 11-jarig vriendje toen er rond 13.00 uur werd aangebeld. Het vriendje deed de deur open. Hij werd direct bedreigd met een mes door twee jongemannen met capuchon over hun hoofd. Ze drongen de woning binnen en eisten geld en sierraden. Nadat de overvallers de woning hebben doorzocht zijn ze er met onbekende buit er vandoor gegaan.

- Advertisement -

Een van de overvallers is donker getint, droeg een kort blauw donsjack met een capuchon lichtkleurige bontkraag, (spijker)broek en witte Nike Air Max gympen. De andere overvaller is blank, heeft donker haar en droeg een kort zwart donsjack met capuchon. Hij had een blauwe (spijker)broek aan met slijtplekken bij de knieën.

De jongens raakten niet gewond en hoewel geschrokken hebben ze de politie gealarmeerd. Agenten zijn direct een onderzoek gestart. De politie heeft op aanwijzen van een getuige een man aangehouden in de omgeving die voldeed aan het signalement. Zijn rol en betrokkenheid wordt onderzocht. Daarnaast heeft de forensische opsporing sporen veilig gesteld en er wordt gesproken getuigen.

Informatie? 
Was u rond 13.00 uur in de buurt van de Stroveer in Rotterdam. Heeft u de twee overvallers gezien of heeft u andere informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn voor het onderzoek, neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem)

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Overleden persoon in auto naast tankstation aangetroffen Maasboulevard Rotterdam

Rotterdam - In een auto geparkeerd op een tankstation aan de Maasboulevard in Rotterdam is donderdagmorgen het stoffelijk...

Ruit van kliniek beschoten Weena-Zuid Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een bedrijfspand van een kliniek aan het Weena-zuid...

Politie haalt stoffelijk overschot uit water Schiemond Rotterdam

Rotterdam - In de Maas aan de Schiemond in Rotterdam heeft de politie zondagmiddag rond 14.40 uur een...

Pro-Palestina stoet trekt door centrum Rotterdam

Vanmiddag verzamelden Pro-Palestina demonstranten zich aan de Sluisjesdijk in de Waalhaven. Zij wilden in een autostoet door het...