Licht gewonde na aanrijding tussen 3 voertuigen Europaweg Zoetermeer

Date:

Deel bericht:

Zoetermeer – Bij een aanrijding tussen drie voertuigen is maandagmiddag een persoon licht gewond geraakt. Ter hoogte van brandweerkazerne het Stadshart kwamen drie auto’s door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing.

- Advertisement -

Een ambulance is ter plaatse gekomen om een persoon na te kijken die nekklachten had. Deze is in de ambulance nagekeken en hoefde uiteindelijk niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. De Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse gekomen om het ongeval in beeld te brengen, hieruit moet blijken hoe het ongeval ontstaan is.

Ten tijde van het ongeval werd het verkeer uit de tunnelbak doorgelaten over een rijbaan. Een gedeelte van de weg is tijdelijk afgesloten geweest vanwege het onderzoek.

 

Foto’s : Sander van den Berg

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd