Licht gewonde na aanrijding tussen 3 voertuigen Europaweg Zoetermeer

maandag 25 februari 2013 16:37

Zoetermeer – Bij een aanrijding tussen drie voertuigen is maandagmiddag een persoon licht gewond geraakt. Ter hoogte van brandweerkazerne het Stadshart kwamen drie auto’s door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing.

Een ambulance is ter plaatse gekomen om een persoon na te kijken die nekklachten had. Deze is in de ambulance nagekeken en hoefde uiteindelijk niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. De Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse gekomen om het ongeval in beeld te brengen, hieruit moet blijken hoe het ongeval ontstaan is.

Ten tijde van het ongeval werd het verkeer uit de tunnelbak doorgelaten over een rijbaan. Een gedeelte van de weg is tijdelijk afgesloten geweest vanwege het onderzoek.

 

Foto’s : Sander van den Berg

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Licht gewonde na aanrijding tussen 3 voertuigen Europaweg Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – Bij een aanrijding tussen drie voertuigen is maandagmiddag een persoon licht gewond geraakt. Ter hoogte van brandweerkazerne het Stadshart kwamen drie auto’s door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing.

Een ambulance is ter plaatse gekomen om een persoon na te kijken die nekklachten had. Deze is in de ambulance nagekeken en hoefde uiteindelijk niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. De Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse gekomen om het ongeval in beeld te brengen, hieruit moet blijken hoe het ongeval ontstaan is.

Ten tijde van het ongeval werd het verkeer uit de tunnelbak doorgelaten over een rijbaan. Een gedeelte van de weg is tijdelijk afgesloten geweest vanwege het onderzoek.

 

Foto’s : Sander van den Berg

 

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!