Overval op woning Kaar Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

Hoogvliet – Vier nog onbekende mannen hebben maandagmiddag een woning aan de Kaar weten te overvallen. De overvallers drongen een woning binnen waar op dat moment een bewoonster aanwezig was, deze werd met een vuurwapen door een van de mannen.

- Advertisement -

Diverse eenheden van de politie hebben na de overval gezocht in de omgeving naar de verdachten, deze werden tevergeefs niet meer aangetroffen. De overvallers zijn er met een nog onbekende buit vandoor gegaan. De politie heeft diverse getuigen gehoord, deze hebben vier donker getinte daders zien wegrijden in een blauwe auto met een zwarte plaat achterop. Alle vier de overvallers droegen op het moment van de overval een pet.

Indien u informatie heeft die van belang kan zijn voor het onderzoek, belt u dan met de politie Eenheid Rotterdam via 0900-8844, of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Foto’s : Bjorn van Geijn

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd