Overval op woning Kaar Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

Hoogvliet – Vier nog onbekende mannen hebben maandagmiddag een woning aan de Kaar weten te overvallen. De overvallers drongen een woning binnen waar op dat moment een bewoonster aanwezig was, deze werd met een vuurwapen door een van de mannen.

- Advertisement -

Diverse eenheden van de politie hebben na de overval gezocht in de omgeving naar de verdachten, deze werden tevergeefs niet meer aangetroffen. De overvallers zijn er met een nog onbekende buit vandoor gegaan. De politie heeft diverse getuigen gehoord, deze hebben vier donker getinte daders zien wegrijden in een blauwe auto met een zwarte plaat achterop. Alle vier de overvallers droegen op het moment van de overval een pet.

Indien u informatie heeft die van belang kan zijn voor het onderzoek, belt u dan met de politie Eenheid Rotterdam via 0900-8844, of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Foto’s : Bjorn van Geijn

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Gewonde na frontale aanrijding Mandemakersstraat Hoogvliet

Hoogvliet - Donderdagmiddag 14 september rond 15.47 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en een...

Rem van vrachtwagen vliegt in de fik A15 Rotterdam Hoogvliet

Hoogvliet - De brandweer is maandagavond uitgerukt voor een brand in een vrachtwagen op de A15 bij de...

Politie houdt verdachte (26) aan voor dodelijke schietpartij Bovensim Hoogvliet

Hoogvliet - De politie heeft dinsdag een 26-jarige man aangehouden als verdachte van betrokkenheid voor de dodelijke schietpartij...

Dode na schietpartij in flatwoning Bovensim Hoogvliet

Hoogvliet - Bij een schietpartij in een flatwoning aan de Bovensim in Rotterdam-Hoogvliet is in de nacht van...