Gebroken as na aanrijding Stadhoudersweg Rotterdam

dinsdag 26 februari 2013 16:20


Rotterdam –
Na een aanrijding tussen twee personenauto’s op de kruising Stadhoudersweg met de Blijdorplaan is de as van één van de personenauto’s afgebroken.

Tenminste één van de bestuurders raakte bij het ongeval gewond waarvoor een ambulance met spoed ter plaatse kwam. Het slachtoffer is onderzocht en naar het ziekenhuis vervoerd. De exacte toedracht van het ongeval is onduidelijk. De politie heeft hier onderzoek naar gedaan.

Foto’s: Wilbert Tintel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gebroken as na aanrijding Stadhoudersweg Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Na een aanrijding tussen twee personenauto’s op de kruising Stadhoudersweg met de Blijdorplaan is de as van één van de personenauto’s afgebroken.

Tenminste één van de bestuurders raakte bij het ongeval gewond waarvoor een ambulance met spoed ter plaatse kwam. Het slachtoffer is onderzocht en naar het ziekenhuis vervoerd. De exacte toedracht van het ongeval is onduidelijk. De politie heeft hier onderzoek naar gedaan.

Foto’s: Wilbert Tintel

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!