Vrouw (43) overleden na steekpartij Lodijk Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 43-jarige vrouw is aan de gevolgen van een steekpartij in haar woning aan de Lodijk overleden. De hulpdiensten werden dinsdagavond gebeld dat de vrouw zwaargewond in een woning zou liggen en rukten uit voor een reanimatie. Daar deed een 45-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats met bebloede kleding na herhaaldelijk aanbellen de deur open.

- Advertisement -

Al snel bleek het te gaan om een misdrijf waarbij de vrouw was neergestoken. De man werd door de politie aangehouden en de hulpdiensten startten de medische behandeling van het slachtoffer. De vrouw werd vervolgens doormiddel van een brandweerwagen naar beneden getakeld en met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. De vrouw overleed daar aan haar verwondingen.

De politie onderzoekt de betrokkenheid van de man bij de steekpartij. Hij wordt op dit moment verhoord op het politiebureau. Medewerkers van de Forensische Opsporing zijn in de woning een sporenonderzoek gestart. Het incident ligt vermoedelijk in de relationele sfeer. In de woning zou wel vaker ruzie zijn geweest. De dierenambulance heeft twee hondjes uit de woning gehaald en een warm onderdak gegeven.

Foto’s : 112waterweg.nl

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Drie aanhoudingen in groot drugsonderzoek Rotterdam-Zuid

Rotterdam Zuid - De politie heeft dinsdag 16 april jl. drie mannen aangehouden in een groot drugsonderzoek. De...

Gewonde na steekpartij, politie vindt ook vuurwapen Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een steekpartij op de Putselaan in Rotterdam is vrijdagavond rond 18.20 uur een persoon gewond...

Jongen (12) steekt jongen (11) neer Spoorweghaven Rotterdam

Rotterdam - Een 12-jarige jongen heeft woensdagavond een 11-jarige leeftijdsgenoot neergestoken. De steekpartij vond plaats op de Spoorweghaven...

Ruit van woning gesneuveld na explosie Feijenoordkade

Rotterdam - Bij een woning aan de Feijenoordkade in Rotterdam heeft donderdagavond net voor middernacht een explosie plaatsgevonden....