Aanrijding tussen scooter en automobilist Troelstrakade Den Haag

donderdag 28 februari 2013 19:12


Den Haag –
Op de Troelstrakade heeft vanmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een scotter en een automobilist. Mogelijk heeft de automobilist de scooterbestuurder over het hoofd gezien toen deze afsloeg om naar het benzinestation te gaan.

Naast de ambulance werd ook een Rapid Responder opgeroepen ter assistentie. De bestuurder van de scooter is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft geholpen met het invullen van de schadeformulieren.

Foto’s : Remco Holst

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Aanrijding tussen scooter en automobilist Troelstrakade Den Haag
Schrijver:

 

 


Den Haag –
Op de Troelstrakade heeft vanmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een scotter en een automobilist. Mogelijk heeft de automobilist de scooterbestuurder over het hoofd gezien toen deze afsloeg om naar het benzinestation te gaan.

Naast de ambulance werd ook een Rapid Responder opgeroepen ter assistentie. De bestuurder van de scooter is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft geholpen met het invullen van de schadeformulieren.

Foto’s : Remco Holst

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!