Dode man (49) aangetroffen in water Kortenoord Nieuwerkerk

donderdag 28 februari 2013 18:59


Nieuwerkerk aan den IJssel –
 De politie heeft donderdagmiddag het stoffelijk overschot aangetroffen van een 49-jarige man uit Nieuwerkerk aan den IJssel. Het slachtoffer werd gevonden in het water tussen de Kortenoord en de Vijf Boeken. De hulpdiensten rukten vanmiddag uit voor een persoon te water maar konden bij aankomst niets meer betekenen voor de man. Het slachtoffer was al overleden.

Omdat niet bekend was hoe de man om het leven is gekomen, werd het slachtoffer nader onderzocht door de forensische opsporing. Een politiewoordvoerder meldde op de avond dat een misdrijf is uitgesloten. Men gaat dan ook uit van een noodlottig ongeval. Hoe dit heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode man (49) aangetroffen in water Kortenoord Nieuwerkerk
Schrijver:

 

 


Nieuwerkerk aan den IJssel –
 De politie heeft donderdagmiddag het stoffelijk overschot aangetroffen van een 49-jarige man uit Nieuwerkerk aan den IJssel. Het slachtoffer werd gevonden in het water tussen de Kortenoord en de Vijf Boeken. De hulpdiensten rukten vanmiddag uit voor een persoon te water maar konden bij aankomst niets meer betekenen voor de man. Het slachtoffer was al overleden.

Omdat niet bekend was hoe de man om het leven is gekomen, werd het slachtoffer nader onderzocht door de forensische opsporing. Een politiewoordvoerder meldde op de avond dat een misdrijf is uitgesloten. Men gaat dan ook uit van een noodlottig ongeval. Hoe dit heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!