Vrouw (21) overleden na waterongeval Vierlinghkade Den Haag

donderdag 28 februari 2013 22:53


Den Haag –
De 21-jarige vrouw uit Den Haag welke gisteren met haar auto te water raakte aan den Vierlinghkade/Calandkade is alsnog aan de gevolgen van het ongeval overleden. De vrouw raakte donderdagavond rond kwart over negen te water waarna veel hulpdiensten uitrukten voor dit waterongeval.

Niet duidelijk was of er daadwerkelijk een auto te water was; niets leek daar op. Diverse getuigen wezen de plek aan waar de auto zou moeten liggen waarna twee duikteams van de brandweer op zoek gingen naar het voertuig. Omstreeks tien uur is door de brandweer een vrouw uit het water gehaald. Zij is middels een redbak naar de kant gebracht waarna de hulpdiensten meteen begonnen zijn met reanimeren. Mede voor dit doel is onder andere het Mobiel Medisch Team ter plaatse gekomen.

Het slachtoffer is met spoed en onder motorbegeleiding van de verkeerspolitie Haaglanden naar het MCH Westeinde vervoerd. De politie heeft een plaats delict gemaakt en doet onderzoek naar de toedracht. Op kazerne Laak is er voor de hulpdiensten nazorg geregeld.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw (21) overleden na waterongeval Vierlinghkade Den Haag
Schrijver:

 

 


Den Haag –
De 21-jarige vrouw uit Den Haag welke gisteren met haar auto te water raakte aan den Vierlinghkade/Calandkade is alsnog aan de gevolgen van het ongeval overleden. De vrouw raakte donderdagavond rond kwart over negen te water waarna veel hulpdiensten uitrukten voor dit waterongeval.

Niet duidelijk was of er daadwerkelijk een auto te water was; niets leek daar op. Diverse getuigen wezen de plek aan waar de auto zou moeten liggen waarna twee duikteams van de brandweer op zoek gingen naar het voertuig. Omstreeks tien uur is door de brandweer een vrouw uit het water gehaald. Zij is middels een redbak naar de kant gebracht waarna de hulpdiensten meteen begonnen zijn met reanimeren. Mede voor dit doel is onder andere het Mobiel Medisch Team ter plaatse gekomen.

Het slachtoffer is met spoed en onder motorbegeleiding van de verkeerspolitie Haaglanden naar het MCH Westeinde vervoerd. De politie heeft een plaats delict gemaakt en doet onderzoek naar de toedracht. Op kazerne Laak is er voor de hulpdiensten nazorg geregeld.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Ridderkerk - Op de A38 is in de bocht naar de A16 een vrachtwagen gekanteld. Volgens omstanders zou de vrachtwagen te hard hebben gereden en daarna zijn gekanteld. De bestuurder kwam door het ongeval bekneld te zitten in het voertuig. De brandweer is ter plaatse en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!