Vrouw (21) overleden na waterongeval Vierlinghkade Den Haag

Date:

Deel bericht:


Den Haag –
De 21-jarige vrouw uit Den Haag welke gisteren met haar auto te water raakte aan den Vierlinghkade/Calandkade is alsnog aan de gevolgen van het ongeval overleden. De vrouw raakte donderdagavond rond kwart over negen te water waarna veel hulpdiensten uitrukten voor dit waterongeval.

- Advertisement -

Niet duidelijk was of er daadwerkelijk een auto te water was; niets leek daar op. Diverse getuigen wezen de plek aan waar de auto zou moeten liggen waarna twee duikteams van de brandweer op zoek gingen naar het voertuig. Omstreeks tien uur is door de brandweer een vrouw uit het water gehaald. Zij is middels een redbak naar de kant gebracht waarna de hulpdiensten meteen begonnen zijn met reanimeren. Mede voor dit doel is onder andere het Mobiel Medisch Team ter plaatse gekomen.

Het slachtoffer is met spoed en onder motorbegeleiding van de verkeerspolitie Haaglanden naar het MCH Westeinde vervoerd. De politie heeft een plaats delict gemaakt en doet onderzoek naar de toedracht. Op kazerne Laak is er voor de hulpdiensten nazorg geregeld.

Foto’s : Wilbert Tintel

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Politie raakt slaags met demonstranten, ministerie van OCW beklad

Den Haag - Donderdag 6 juni zijn er meermaals confrontaties ontstaan tussen agenten en pro-Palestijnse betogers in Den...

Vier nieuwe verdachten aangehouden voor Eritrese rellen in Den Haag

Den Haag - De Politie heeft vier nieuwe verdachten aangehouden in het onderzoek naar de ongeregeldheden op de...

32- jarige Hagenees zwaargewond na schietpartij Wolphaertsbocht Rotterdam

Rotterdam - Afgelopen nacht rond 03.00 uur vond er een schietpartij plaats op de Wolphaertsbocht in Rotterdam. Een...

Eritrese relschoppers kwamen naar Den Haag voor ‘vreedzame demonstratie’

Den Haag - Vrijdag 17 mei verschenen de eerste verdachten voor de rechter voor de Eritrese rellen afgelopen...