Dode (28) Sint-Annalandstraat omgekomen door misdrijf

Date:

Deel bericht:


Rotterdam –
De identiteit van de dode man die op 25 februari in een woning aan de Sint-Annalandstraat in Rotterdam werd aangetroffen, is bekend. Het gaat om een 28-jarige Rotterdammer, een van de bewoners van de woning. Er is inmiddels sectie op het lichaam verricht om de doodsoorzaak vast te stellen. Daaruit is gebleken dat de Rotterdammer inderdaad door een misdrijf om het leven is gekomen.

- Advertisement -

Het slachtoffer werd door een medebewoner op 25 februari levenloos aangetroffen. Deze man werd aangehouden omdat er sprake leek te zijn van een misdrijf. Op basis van nader onderzoek wordt deze 37-jarige medebewoner niet meer als verdachte beschouwd. De man is donderdag 28 februari heengezonden.

Na het aantreffen van het stoffelijk overschot is heeft de politie een Team Grootschalige Opsporing opgericht, bestaande uit ongeveer 20 rechercheurs. De afgelopen dagen is onder meer buurtonderzoek verricht, mede om de laatste dagen van het slachtoffer in kaart te brengen. Op 28 februari heeft de politie buurtbewoners via een brief geïnformeerd over de gebeurtenissen. In die brief worden mensen die meer kunnen vertellen over de bewoners van het pand of wat zich daar recent heeft afgespeeld opgeroepen zich bij de politie te melden. Het team dat de zaak in onderzoek heeft kan de hulp van het publiek goed gebruiken.

Wie de dagen vóór 25 februari met het slachtoffer gesproken heeft of hem ergens gezien heeft, wordt gevraagd contact met de politie op te nemen. Mensen die andere informatie hebben, worden ook gevraagd contact op te nemen. Men kan bellen naar 0900-8844 of anoniem naar 0800-7000. Wie wil spreken met de Criminele Inlichtingen Eenheid kan bellen naar 06-29444866.

Bron : Politie Rijnmond Foto’s : Jeffrey Jacobs en 112waterweg

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij woning Averdijk Rotterdam IJsselmonde mogelijk vergissing

In Rotterdam IJsselmonde, aan de Averdijk, heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag een explosie voorgedaan,...

Man (82) overleden na ongeluk met scootmobiel in Rotterdam

Een 82-jarige man is woensdag overleden nadat hij dinsdagmiddag betrokken was bij een ongeluk met zijn scootmobiel, zo...

Kat overleden door verwaarlozing Rotterdammer

Rotterdam - Afgelopen week is een kat overleden, omdat de eigenaar het diertje had verwaarloosd. Dit heeft de...

Brand in containerruimte van MFC Zuid Boerhaavestraat Rotterdam

Rotterdam - In de containerruimte van MFC Rotterdam Zuid aan de Boerhaavestraat in Rotterdam is afgelopen nacht rond...