Prinsenlaan Rotterdam afgesloten na ongeval

vrijdag 1 maart 2013 14:05


Rotterdam –
De Prinsenlaan is vanmiddag voor korte tijd afgesloten geweest in verband met een aanrijding tussen twee voertuigen. Bij de aanrijding raakte een persoon lichtgewond. Deze is nagekeken door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel.

Eén voertuig zal total-loss worden verklaard. De politie heeft het ongeval ter plaatse afgehandeld. Beide voertuigen zijn later door een berger opgehaald.

 

Foto’s : Joëy Heijstek

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Prinsenlaan Rotterdam afgesloten na ongeval
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
De Prinsenlaan is vanmiddag voor korte tijd afgesloten geweest in verband met een aanrijding tussen twee voertuigen. Bij de aanrijding raakte een persoon lichtgewond. Deze is nagekeken door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel.

Eén voertuig zal total-loss worden verklaard. De politie heeft het ongeval ter plaatse afgehandeld. Beide voertuigen zijn later door een berger opgehaald.

 

Foto’s : Joëy Heijstek

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!