Baldadige jeugd vernield blusvoorziening in parkeergarage Westnieuwland

zaterdag 2 maart 2013 17:51


Vlaardingen – 
Baldadige jongeren hebben zaterdag aan het eind van de middag een brandkast geforceerd en vervolgens de brandblusser gestolen. De kast die beveiligd was met een sleutel, werd geopend met een boven hangende sleutel.

Na de diefstal hebben zij de brandblusser leeggespoten bij de ingang van parkeergarage Stadhuis en op de bovengelegen Dr. Sacharovplaats. De Politie en de beheerders van de garage gaan onderzoek doen naar de daders. Er zijn camerabeelden veilig gesteld.

Foto’s : 112Waterweg.nl

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Baldadige jeugd vernield blusvoorziening in parkeergarage Westnieuwland
Schrijver:

 

 


Vlaardingen – 
Baldadige jongeren hebben zaterdag aan het eind van de middag een brandkast geforceerd en vervolgens de brandblusser gestolen. De kast die beveiligd was met een sleutel, werd geopend met een boven hangende sleutel.

Na de diefstal hebben zij de brandblusser leeggespoten bij de ingang van parkeergarage Stadhuis en op de bovengelegen Dr. Sacharovplaats. De Politie en de beheerders van de garage gaan onderzoek doen naar de daders. Er zijn camerabeelden veilig gesteld.

Foto’s : 112Waterweg.nl

 

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!