Medewerkers ambulance gaan maandag actievoeren

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
Medewerkers van de ambulancedienst gaan maandag actievoeren voor een betere CAO. De medewerkers van de regio’s Utrecht, Flevoland, Amsterdam en Rotterdam voeren een stiptheidsactie omdat de onderhandelingen voor een nieuw CAO al een tijd geleden zijn vastgelopen. Volgens de vakbond moeten de ambulancemedewerkers regels overtreden omdat de werkdruk te groot is.

- Advertisement -

Maandag zullen de medewerkers van de ambulance zich strikt aan de protocollen houden door meer tijd te nemen voor hun werk. Zo nemen ze meer de tijd om hun spullen schoon te maken, en houden ze zich beter aan de voorgeschreven maximumsnelheid. Er is bij deze actie geen gevaar voor de acute hulpverlening. Ambulances zullen gewoon op tijd volgens de richtlijnen ter plaatse komen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd