Medewerkers ambulance gaan maandag actievoeren

zaterdag 2 maart 2013 16:33
ambu-rr-1.jpg


Rotterdam – 
Medewerkers van de ambulancedienst gaan maandag actievoeren voor een betere CAO. De medewerkers van de regio’s Utrecht, Flevoland, Amsterdam en Rotterdam voeren een stiptheidsactie omdat de onderhandelingen voor een nieuw CAO al een tijd geleden zijn vastgelopen. Volgens de vakbond moeten de ambulancemedewerkers regels overtreden omdat de werkdruk te groot is.

Maandag zullen de medewerkers van de ambulance zich strikt aan de protocollen houden door meer tijd te nemen voor hun werk. Zo nemen ze meer de tijd om hun spullen schoon te maken, en houden ze zich beter aan de voorgeschreven maximumsnelheid. Er is bij deze actie geen gevaar voor de acute hulpverlening. Ambulances zullen gewoon op tijd volgens de richtlijnen ter plaatse komen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Medewerkers ambulance gaan maandag actievoeren
Schrijver:

 

ambu-rr-1.jpg 


Rotterdam – 
Medewerkers van de ambulancedienst gaan maandag actievoeren voor een betere CAO. De medewerkers van de regio’s Utrecht, Flevoland, Amsterdam en Rotterdam voeren een stiptheidsactie omdat de onderhandelingen voor een nieuw CAO al een tijd geleden zijn vastgelopen. Volgens de vakbond moeten de ambulancemedewerkers regels overtreden omdat de werkdruk te groot is.

Maandag zullen de medewerkers van de ambulance zich strikt aan de protocollen houden door meer tijd te nemen voor hun werk. Zo nemen ze meer de tijd om hun spullen schoon te maken, en houden ze zich beter aan de voorgeschreven maximumsnelheid. Er is bij deze actie geen gevaar voor de acute hulpverlening. Ambulances zullen gewoon op tijd volgens de richtlijnen ter plaatse komen.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!