Drenkeling gered uit Haven Maassluis

zondag 3 maart 2013 08:22
MMT-PKH4162.jpg


Maassluis –
Hulpdiensten hebben vannacht een drenkeling gered nabij café Moriaan aan de Haven. Omstanders hoorden ineens een plons en gingen kijken terwijl de hulpdiensten werden gealarmeerd. Zij hebben vervolgens een 24-jarige poolse man uit het water gehaald. De man moest gereanimeerd worden door hulpverleners.

Het slachtoffer is vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn toestand is op dit moment kritiek. Het is niet bekend hoe de man in het water terecht is gekomen. De politie doet onderzoek.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Drenkeling gered uit Haven Maassluis
Schrijver:

 

MMT-PKH4162.jpg 


Maassluis –
Hulpdiensten hebben vannacht een drenkeling gered nabij café Moriaan aan de Haven. Omstanders hoorden ineens een plons en gingen kijken terwijl de hulpdiensten werden gealarmeerd. Zij hebben vervolgens een 24-jarige poolse man uit het water gehaald. De man moest gereanimeerd worden door hulpverleners.

Het slachtoffer is vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn toestand is op dit moment kritiek. Het is niet bekend hoe de man in het water terecht is gekomen. De politie doet onderzoek.

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!