Twee voertuigen komen in botsing met elkaar Franklinstraat Zoetermeer

zondag 3 maart 2013 20:19


Zoetermeer
– Op de kruising van de Franklinstraat met de Oostweg heeft zondagavond omstreeks 20:00 een aanrijding tussen 2 personenauto’s plaatsgevonden. Bij het ongeval zijn geen gewonden gevallen.

Volgens ooggetuigen is een van de voertuigen door het rode verkeerslicht gereden waarna hij botste op een andere auto. De bestuurders van de auto’s zijn door ter plaatse gekomen ambulancepersoneel nagekeken op eventueel letsel. Of een van de auto’s daadwerkelijk door het rode verkeerslicht is gereden zal uit onderzoek moeten blijken.

Foto’s: Rick Juffermans (112Zoetermeer)
 
 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee voertuigen komen in botsing met elkaar Franklinstraat Zoetermeer
Schrijver:

 

 


Zoetermeer
– Op de kruising van de Franklinstraat met de Oostweg heeft zondagavond omstreeks 20:00 een aanrijding tussen 2 personenauto’s plaatsgevonden. Bij het ongeval zijn geen gewonden gevallen.

Volgens ooggetuigen is een van de voertuigen door het rode verkeerslicht gereden waarna hij botste op een andere auto. De bestuurders van de auto’s zijn door ter plaatse gekomen ambulancepersoneel nagekeken op eventueel letsel. Of een van de auto’s daadwerkelijk door het rode verkeerslicht is gereden zal uit onderzoek moeten blijken.

Foto’s: Rick Juffermans (112Zoetermeer)
 
 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!