Brand in schuur Tochtweg Nieuwerkerk aan den IJssel

Date:

Deel bericht:


Nieuwerkerk aan den IJssel – 
Rond twee uur vanmiddag werd de brandweer opgeroepen voor een brand in een schuur/garagebox aan de Tweede Tochtweg in Nieuwerkerk aan den IJssel.

- Advertisement -

Ter plaatse bleek er bij een bedrijf brand in een schuur te zijn. Bij een zaagmachine waren houtresten van het zagen gaan broeien wat ervoor zorgde dat de schuur in een korte tijd vol rook stond. De brandweer heeft eerst metingen verricht om te kijken of er geen gevaarlijke stoffen vrij kwamen. Dit bleek niet het geval waarna de brandweer het broeiende hout heeft geblust. Hierna is het pand geventileerd waarna de brandweer weer terug kon naar de kazerne.

Foto’s: Marco van Bemmel

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd