Brand in schuur Tochtweg Nieuwerkerk aan den IJssel

maandag 4 maart 2013 14:05


Nieuwerkerk aan den IJssel – 
Rond twee uur vanmiddag werd de brandweer opgeroepen voor een brand in een schuur/garagebox aan de Tweede Tochtweg in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Ter plaatse bleek er bij een bedrijf brand in een schuur te zijn. Bij een zaagmachine waren houtresten van het zagen gaan broeien wat ervoor zorgde dat de schuur in een korte tijd vol rook stond. De brandweer heeft eerst metingen verricht om te kijken of er geen gevaarlijke stoffen vrij kwamen. Dit bleek niet het geval waarna de brandweer het broeiende hout heeft geblust. Hierna is het pand geventileerd waarna de brandweer weer terug kon naar de kazerne.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in schuur Tochtweg Nieuwerkerk aan den IJssel
Schrijver:

 

 


Nieuwerkerk aan den IJssel – 
Rond twee uur vanmiddag werd de brandweer opgeroepen voor een brand in een schuur/garagebox aan de Tweede Tochtweg in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Ter plaatse bleek er bij een bedrijf brand in een schuur te zijn. Bij een zaagmachine waren houtresten van het zagen gaan broeien wat ervoor zorgde dat de schuur in een korte tijd vol rook stond. De brandweer heeft eerst metingen verricht om te kijken of er geen gevaarlijke stoffen vrij kwamen. Dit bleek niet het geval waarna de brandweer het broeiende hout heeft geblust. Hierna is het pand geventileerd waarna de brandweer weer terug kon naar de kazerne.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!