maandag, januari 18, 2021

Man zwaargewond na schietpartij Beesdestraat Rotterdam (VIDEO)


Rotterdam –
Een man is maandagavond zwaargewond geraakt na aanleiding van een schietpartij op de Beesdestraat in Rotterdam. Een nog onbekende man belde rond 22.00 uur bij de woning waarop het slachtoffer open deed. De bewoner van het pand werd vervolgens neergeschoten in de woning terwijl zijn vrouw en kindje lagen te slapen in een andere ruimte. Het slachtoffer werd zwaargewond in zijn woning aangetroffen door de hulpverleners. Het Mobiel Medisch Team heeft medische hulp geboden voor de verwondingen van de man.

De brandweer is ter plaatse gekomen om het slachtoffer naar beneden te takelen. Hierop is het met spoed overgebracht naar het Erasmus MC. De politie heeft met een helikopter gezocht naar de schutter. Deze is echter niet meer aangetroffen. De forensische opsporing gaat ter plaatse een sporenonderzoek starten in de woning. Waarom de schietpartij heeft plaatsgevonden is nog niet bekend.

De vrouw en het kindje zijn opgevangen door slachtofferhulp via de politie. De recherche zal nog geruime tijd bezig zijn met het onderzoek in de woning. Mensen die getuige zijn geweest of informatie hebben die kan helpen in het onderzoek kunnen contact opnemen via 0900-8844.

Foto’s: Jeffrey Jacobs & Ruud Spruit Beverwaardigheden.nl Video : Wendy van Viegen

 

Related Articles

Bewoner Aafje Smeetsland overleden na eerdere brand in verpleeghuis

0
Rotterdam - Een bewoner van verpleeghuis Aafje Smeetsland die aflopen woensdag gewond raakte bij een...

Twee gewonden na ongeluk Bredeweg Moerkapelle

0
Moerkapelle - Op de Bredeweg in Moerkapelle heeft maandagavond een frontale aanrijding plaatsgevonden. Twee personen...

Arrestatieteam treft hennepplantage aan bij aanhouding overvaller in Hellevoetsluis

0
Hellevoetsluis - Afgelopen vrijdag 15 januari heeft een arrestatieteam een 49-jarige man aangehouden tijdens een...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg