Man zwaargewond na schietpartij Beesdestraat Rotterdam (VIDEO)

Date:

Deel bericht:


Rotterdam –
Een man is maandagavond zwaargewond geraakt na aanleiding van een schietpartij op de Beesdestraat in Rotterdam. Een nog onbekende man belde rond 22.00 uur bij de woning waarop het slachtoffer open deed. De bewoner van het pand werd vervolgens neergeschoten in de woning terwijl zijn vrouw en kindje lagen te slapen in een andere ruimte. Het slachtoffer werd zwaargewond in zijn woning aangetroffen door de hulpverleners. Het Mobiel Medisch Team heeft medische hulp geboden voor de verwondingen van de man.

- Advertisement -

De brandweer is ter plaatse gekomen om het slachtoffer naar beneden te takelen. Hierop is het met spoed overgebracht naar het Erasmus MC. De politie heeft met een helikopter gezocht naar de schutter. Deze is echter niet meer aangetroffen. De forensische opsporing gaat ter plaatse een sporenonderzoek starten in de woning. Waarom de schietpartij heeft plaatsgevonden is nog niet bekend.

De vrouw en het kindje zijn opgevangen door slachtofferhulp via de politie. De recherche zal nog geruime tijd bezig zijn met het onderzoek in de woning. Mensen die getuige zijn geweest of informatie hebben die kan helpen in het onderzoek kunnen contact opnemen via 0900-8844.

Foto’s: Jeffrey Jacobs & Ruud Spruit Beverwaardigheden.nl Video : Wendy van Viegen

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Vuurwapens en messen van straat na actie preventief fouilleren in Rotterdam-Charlois

Rotterdam - Bij een zogeheten preventief fouilleeractie in Rotterdam Charlois heeft de politie op vrijdag 19 april twee...

Man neergestoken na verlaten bus aan Slinge in Rotterdam

Rotterdam - Maandagochtend 22 april is een man gewond geraakt bij een steekpartij op de Slinge in Rotterdam....

Auto beschoten vanuit andere auto Slinge Rotterdam

Rotterdam - Een auto is zaterdagavond vanuit een andere auto beschoten. Dat gebeurde rond 23.20 uur op de...

Scooterrijder aangehouden na achtervolging Gruttostraat Rotterdam

Rotterdam - De politie wilde vanavond een groepje jongeren op scooters controleren. Toen de motoragent hun een stopteken...