Man zwaargewond na schietpartij Beesdestraat Rotterdam (VIDEO)

Date:

Deel bericht:


Rotterdam –
Een man is maandagavond zwaargewond geraakt na aanleiding van een schietpartij op de Beesdestraat in Rotterdam. Een nog onbekende man belde rond 22.00 uur bij de woning waarop het slachtoffer open deed. De bewoner van het pand werd vervolgens neergeschoten in de woning terwijl zijn vrouw en kindje lagen te slapen in een andere ruimte. Het slachtoffer werd zwaargewond in zijn woning aangetroffen door de hulpverleners. Het Mobiel Medisch Team heeft medische hulp geboden voor de verwondingen van de man.

- Advertisement -

De brandweer is ter plaatse gekomen om het slachtoffer naar beneden te takelen. Hierop is het met spoed overgebracht naar het Erasmus MC. De politie heeft met een helikopter gezocht naar de schutter. Deze is echter niet meer aangetroffen. De forensische opsporing gaat ter plaatse een sporenonderzoek starten in de woning. Waarom de schietpartij heeft plaatsgevonden is nog niet bekend.

De vrouw en het kindje zijn opgevangen door slachtofferhulp via de politie. De recherche zal nog geruime tijd bezig zijn met het onderzoek in de woning. Mensen die getuige zijn geweest of informatie hebben die kan helpen in het onderzoek kunnen contact opnemen via 0900-8844.

Foto’s: Jeffrey Jacobs & Ruud Spruit Beverwaardigheden.nl Video : Wendy van Viegen

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Vaten met onbekende stof aangetroffen in woning Quackstraat Rotterdam

Rotterdam - Woensdagavond 29 mei heeft de Politie meerdere vaten met onbekende stoffen aangetroffen in een woning aan...

Bewoner gered van balkon bij grote woningbrand Oleanderstraat Rotterdam

Rotterdam - in een woning aan de Oleanderstraat in Rotterdam is woensdagmiddag een forse brand uitgebroken. Twee personen...

Drie voertuigen beschadigd na ongeluk op Slinge, één bestuurder aangehouden

Rotterdam - Op de Slinge in Rotterdam zijn vanavond drie voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Daarbij raakte...

Politie zoekt explosievenlegger met brandwonden aan handen 1e Carnissestraat Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van donderdag op vrijdag rond 2:50 uur is er een explosief ontploft bij...