Inzet lokfiets Maassluis werpt vruchten af

dinsdag 5 maart 2013 09:58

Maassluis – De politie heeft twee verdachten aangehouden voor fietsendiefstal in Maassluis. De twee hadden niet in de gaten dat ze een lokfiets stalen. Agenten plaatsten vrijdagmiddag twee lokfietsen aan de Stationsweg in Maassluis. Zondagochtend werd via het trrack- and tracesysteem ontdekt dat de fietsen richting Amsterdam werden vervoerd. Agenten gingen er achteraan en hielden op de Antillenstraat een busje staande. In de bus lagen inderdaad de lokfietsen. De bestuurder, een 51-jarige Amsterdammer, werd aangehouden.

In de nacht van maandag op zondag werd een van de lokfietsen opnieuw geplaatst aan de Stationsweg. En weer weggehaald. De fiets werd getraceerd op de Willem Marisstraat in Maassluis. Agenten troffen daar in een kelderbox de lokfiets en nóg een gestolen fiets aan. Een 27-jarige verdachte uit Rotterdam werd aangehouden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Inzet lokfiets Maassluis werpt vruchten af
Schrijver:

 

 

Maassluis – De politie heeft twee verdachten aangehouden voor fietsendiefstal in Maassluis. De twee hadden niet in de gaten dat ze een lokfiets stalen. Agenten plaatsten vrijdagmiddag twee lokfietsen aan de Stationsweg in Maassluis. Zondagochtend werd via het trrack- and tracesysteem ontdekt dat de fietsen richting Amsterdam werden vervoerd. Agenten gingen er achteraan en hielden op de Antillenstraat een busje staande. In de bus lagen inderdaad de lokfietsen. De bestuurder, een 51-jarige Amsterdammer, werd aangehouden.

In de nacht van maandag op zondag werd een van de lokfietsen opnieuw geplaatst aan de Stationsweg. En weer weggehaald. De fiets werd getraceerd op de Willem Marisstraat in Maassluis. Agenten troffen daar in een kelderbox de lokfiets en nóg een gestolen fiets aan. Een 27-jarige verdachte uit Rotterdam werd aangehouden.

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!