Motorrijder onderuit Amazonestraat Spijkenisse

dinsdag 5 maart 2013 18:29


Spijkenisse –
Dinsdagmiddag is een motorrijder gewond geraakt nadat hij onderuit was gegaan aan de Amazonestraat. De traumahelikopter werd gestuurd voor medische hulp maar bleek onderweg niet noodzakelijk te zijn. Agenten hebben het slachtoffer bijgestaan totdat de ambulance aanwezig was. Na controle op zijn verwondingen bleek hij licht letsel te hebben opgelopen, hij is met letsel aan zijn hand naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe de motorrijder onderuit is gegaan is onbekend, de motor is door een gezinslid veiliggesteld.

Foto’s : Robin Veerman/VRR112

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Motorrijder onderuit Amazonestraat Spijkenisse
Schrijver:

 

 


Spijkenisse –
Dinsdagmiddag is een motorrijder gewond geraakt nadat hij onderuit was gegaan aan de Amazonestraat. De traumahelikopter werd gestuurd voor medische hulp maar bleek onderweg niet noodzakelijk te zijn. Agenten hebben het slachtoffer bijgestaan totdat de ambulance aanwezig was. Na controle op zijn verwondingen bleek hij licht letsel te hebben opgelopen, hij is met letsel aan zijn hand naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe de motorrijder onderuit is gegaan is onbekend, de motor is door een gezinslid veiliggesteld.

Foto’s : Robin Veerman/VRR112

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!