Vrouw (20) steelt iPad en wordt gepakt door Find my Ipad

dinsdag 5 maart 2013 12:01

Gouda – De politie heeft maandagmiddag 4 maart een 20-jarige vrouw en een 47-jarige man, beiden uit Lekkerkerk aangehouden op verdenking van diefstal van een Ipad. De Ipad werd omstreeks 12.00 uur gestolen uit een kantoor aan de Burgemeester Jamessingel. Echter door middel van track and trace werd door de eigenaar de gestolen Ipad gelokaliseerd in Lekkerkerk.

Direct daarna werd de politie gebeld waarna de verdachten op de Kerkweg werden aangetroffen in een auto. De auto werd doorzocht, maar niet direct gevonden. De Ipad bleek onder de auto te liggen. De vrouw bekende de diefstal.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw (20) steelt iPad en wordt gepakt door Find my Ipad
Schrijver:

 

 

Gouda – De politie heeft maandagmiddag 4 maart een 20-jarige vrouw en een 47-jarige man, beiden uit Lekkerkerk aangehouden op verdenking van diefstal van een Ipad. De Ipad werd omstreeks 12.00 uur gestolen uit een kantoor aan de Burgemeester Jamessingel. Echter door middel van track and trace werd door de eigenaar de gestolen Ipad gelokaliseerd in Lekkerkerk.

Direct daarna werd de politie gebeld waarna de verdachten op de Kerkweg werden aangetroffen in een auto. De auto werd doorzocht, maar niet direct gevonden. De Ipad bleek onder de auto te liggen. De vrouw bekende de diefstal.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!