Gewonde na eenzijdig ongeval Middelweg Moordrecht

woensdag 6 maart 2013 10:40


Moordrecht – 
Een vrouw is woensdagochtend gewond geraakt nadat zij door nog onbekende oorzaak met haar auto tegen een boom aanbotste. De ambulancedienst kwam met spoed ter plaatse om het slachtoffer te behandelen.

De politie zal onderzoek gaan verrichten naar de toedracht van het eenzijdige ongeval. De bestuurster is even later naar het ziekenhuis vervoerd vor verdere controle. Een berger heeft de auto na het onderzoek meegenomen.

 

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na eenzijdig ongeval Middelweg Moordrecht
Schrijver:

 

 


Moordrecht – 
Een vrouw is woensdagochtend gewond geraakt nadat zij door nog onbekende oorzaak met haar auto tegen een boom aanbotste. De ambulancedienst kwam met spoed ter plaatse om het slachtoffer te behandelen.

De politie zal onderzoek gaan verrichten naar de toedracht van het eenzijdige ongeval. De bestuurster is even later naar het ziekenhuis vervoerd vor verdere controle. Een berger heeft de auto na het onderzoek meegenomen.

 

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!