Overval op juwelier Does Koninginneweg Boskoop

Date:

Deel bericht:

Boskoop – Woensdag rond het middaguur heeft er een overval plaatsgevonden op juwelier Does. Een man stapte de juwelier binnen en bedreigde de aanwezigen met een vuurwapen. De overvaller is even later met nog onbekende buit op de vlucht geslagen.

- Advertisement -

Een groot aantal eenheden van de politie werden naar Boskoop gestuurd om op zoek te gaan naar de overvaller. Binnen enkele minuten was in een groot gedeelte van Boskoop politie te vinden. Een helikopter en een aantal politiehonden hebben de politie assistentie geboden tijdens de zoektocht. Om 13:00 kon een verdachte man worden aangehouden ter hoogte van het gemeentehuis op het Raadhuisplein. Dit bleek niet de verdachte man te zijn die gezocht werd. De politie heeft even later met behulp van een politiehond diverse sporen veilig kunnen stellen die van belang kunnen zijn tijdens het onderzoek.

De politie verzoekt de mensen om uit te blijven kijken naar een donkere man tussen de 30 á 40 jaar met een ringbaardje. Tijdens de overval droeg de man een zwart bomberjack en had een wit petje op. De man is vermoedelijk nog steeds in het bezit van een vuurwapen. Indien u iemand ziet lopen die voldoet aan het bovenstaande signalement word verzocht contact opnemen met de politie via het alarmnummer 112.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Update | Overleden persoon in Gouwe bij Boskoop is vermiste man uit Waddinxveen

Boskoop - Donderdagochtend 11 april is in de Gouwe bij Boskoop een overleden persoon gevonden. De Politie doet...

Achtervolging eindigt in woonwijk Boskoop

Boskoop - Zaterdagavond rond 21:45 is een politie-achtervolging door Boskoop geëindigd in de Kersengaarde. De bestuurder van de auto...

Gewonde na steekpartij Lage Weide Boskoop, verdachte in trein aangehouden

Boskoop - Bij een steekpartij in een woning aan de Lage Weide in Boskoop is zaterdagmorgen rond 09.30...

Woning in Boskoop voor drie maanden gesloten na drugsvondst

Boskoop - Een woning aan de Azalealaan in Boskoop is voor de duur van tenminste drie maanden gesloten...