Voetganger aangereden door auto Graskruid Rotterdam

woensdag 6 maart 2013 12:09

Rotterdam – Een vrouw is woensdagmiddag licht gewond geraakt nadat zij werd aangereden door een auto op het zebrapad ter hoogte van metrostation Graskruid. Het slachtoffer is door toegesneld ambulancepersoneel nagekeken omdat zij last had aan haar been. De verwondingen van de vrouw bleken mee te vallen, zij hoefde niet naar het ziekenhuis overgebracht te worden.

De bestuurster van de auto is door de politie verhoord. Omdat de auto aanzienlijke schade heeft opgelopen bij de aanrijding zal deze worden opgehaald door een berger. De exacte toedracht van het ongeval zal uit onderzoek moeten blijken. Het verkeer heeft ten tijde van het ongeval enige tijd last gehad van verkeershinder. 

Foto’s: Joëy Heijstek

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Voetganger aangereden door auto Graskruid Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een vrouw is woensdagmiddag licht gewond geraakt nadat zij werd aangereden door een auto op het zebrapad ter hoogte van metrostation Graskruid. Het slachtoffer is door toegesneld ambulancepersoneel nagekeken omdat zij last had aan haar been. De verwondingen van de vrouw bleken mee te vallen, zij hoefde niet naar het ziekenhuis overgebracht te worden.

De bestuurster van de auto is door de politie verhoord. Omdat de auto aanzienlijke schade heeft opgelopen bij de aanrijding zal deze worden opgehaald door een berger. De exacte toedracht van het ongeval zal uit onderzoek moeten blijken. Het verkeer heeft ten tijde van het ongeval enige tijd last gehad van verkeershinder. 

Foto’s: Joëy Heijstek

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!