zondag, januari 24, 2021

Feyenoorder Fernandez rijdt vrouw aan op zebrapad Coolsingel Rotterdam

Rotterdam – Op de Coolsingel is woensdagavond een 19-jarige vrouw zwaargewond geraakt nadat zij door Feyenoorder Guyon Fernandez werd aangereden op het zebrapad. Het slachtoffer werd geschept op het zebrapad en werd enkele meters meegesleurd. Het Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse om het slachtoffer te stabiliseren 

Het slachtoffer is ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel en het Mobiel Medisch Team, hierna is het slachtoffer met nog onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De Verkeers Ongevallen Analyse zal onderzoek verrichten naar de toedracht van het ongeval. De bestuurder van de auto zal worden overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor. Ten tijde van het ongeval is de Coolsingel afgesloten geweest voor het verkeer in de richting van Rotterdam Noord.

Een familielid liet weten dat het om de auto van de voetballer Guyon Fernandez ging, een woordvoerder van de politie heeft bevestigt dat het om een 26-jarige inwoner van Rotterdam gaat, maar wilde niet zeggen of het daadwerkelijk om de voetballer ging. Een woordvoerder van de voetbalclub Feyenoord was nog niet op de hoogte gebracht van het plaatsgevonden incident.

De 19-jarige vrouw is met meerdere botbreuken overgebracht naar het ziekenhuis. Het is onbekend of de voetballer bij de aanrijding zelf ook gewond is geraakt.

 

Foto’s: Lorenzo van Galen

Related Articles

Politievoertuig betrokken bij aanrijding Erasmusbrug Rotterdam

0
Rotterdam - Agenten van de eenheid Rotterdam zijn afgelopen nacht betrokken geraakt bij een ongeluk...

Onderzoek naar brand in lege kamer verpleeghuis West-Varkenoordseweg Rotterdam

0
Rotterdam - De politie en brandweer zijn een onderzoek gestart naar een onverklaarbare brand in...

Politie lost waarschuwingsschoten bij aanhouding Denenburg Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft afgelopen nacht rond 03.00 uur op het Denenburg in Rotterdam...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg