Feyenoorder Fernandez rijdt vrouw aan op zebrapad Coolsingel Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Op de Coolsingel is woensdagavond een 19-jarige vrouw zwaargewond geraakt nadat zij door Feyenoorder Guyon Fernandez werd aangereden op het zebrapad. Het slachtoffer werd geschept op het zebrapad en werd enkele meters meegesleurd. Het Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse om het slachtoffer te stabiliseren 

- Advertisement -

Het slachtoffer is ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel en het Mobiel Medisch Team, hierna is het slachtoffer met nog onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De Verkeers Ongevallen Analyse zal onderzoek verrichten naar de toedracht van het ongeval. De bestuurder van de auto zal worden overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor. Ten tijde van het ongeval is de Coolsingel afgesloten geweest voor het verkeer in de richting van Rotterdam Noord.

Een familielid liet weten dat het om de auto van de voetballer Guyon Fernandez ging, een woordvoerder van de politie heeft bevestigt dat het om een 26-jarige inwoner van Rotterdam gaat, maar wilde niet zeggen of het daadwerkelijk om de voetballer ging. Een woordvoerder van de voetbalclub Feyenoord was nog niet op de hoogte gebracht van het plaatsgevonden incident.

De 19-jarige vrouw is met meerdere botbreuken overgebracht naar het ziekenhuis. Het is onbekend of de voetballer bij de aanrijding zelf ook gewond is geraakt.

 

Foto’s: Lorenzo van Galen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Overleden persoon in auto naast tankstation aangetroffen Maasboulevard Rotterdam

Rotterdam - In een auto geparkeerd op een tankstation aan de Maasboulevard in Rotterdam is donderdagmorgen het stoffelijk...

Ruit van kliniek beschoten Weena-Zuid Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een bedrijfspand van een kliniek aan het Weena-zuid...

Politie haalt stoffelijk overschot uit water Schiemond Rotterdam

Rotterdam - In de Maas aan de Schiemond in Rotterdam heeft de politie zondagmiddag rond 14.40 uur een...

Pro-Palestina stoet trekt door centrum Rotterdam

Vanmiddag verzamelden Pro-Palestina demonstranten zich aan de Sluisjesdijk in de Waalhaven. Zij wilden in een autostoet door het...