Brand in woning Pleinweg Rotterdam

donderdag 7 maart 2013 16:02
brandweer-wen-1.jpg


Rotterdam –
Vanmorgen is er brand uitgebroken in een bankstel in een woning aan de Pleinweg. De brand werd omstreeks half elf ontdekt en de bewoners hebben daarop de brandweer gebeld. Zij konden het pand tijdig verlaten. Het betrof een felle brand waarbij veel rook vrij vrij kwam. Enkele omliggende woningen zijn ontruimd. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in woning Pleinweg Rotterdam
Schrijver:

 

brandweer-wen-1.jpg 


Rotterdam –
Vanmorgen is er brand uitgebroken in een bankstel in een woning aan de Pleinweg. De brand werd omstreeks half elf ontdekt en de bewoners hebben daarop de brandweer gebeld. Zij konden het pand tijdig verlaten. Het betrof een felle brand waarbij veel rook vrij vrij kwam. Enkele omliggende woningen zijn ontruimd. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!