Aanhoudingen na mogelijk schietincident Hoofdstraat Krimpen a/d Lek

vrijdag 8 maart 2013 12:14


Krimpen aan de Lek – 
De politie kreeg donderdagavond omstreeks half 10 de melding van een mogelijke schietpartij in de omgeving van de Prins van Oranje. Een 21-jarige man had lopen schreeuwen naar zijn ex-vriendin die hem vervolgens wegstuurde. Zij meende een vuurwapen te hebben gezien bij de man en zou even later een schot hebben gehoord.

De politie heeft de 21-jarige verdachte die in gezelschap was van een 20-jarige vrouw in de buurt aangetroffen en aangehouden. Politie medewerkers en speurhonden hebben een onderzoek ingesteld naar de mogelijke sporen van een schietincident. Tot dusver zijn er nog geen sporen aangetroffen en is het niet duidelijk of er ook daadwerkelijk geschoten is. Indien u informatie heeft kunt u contact opnemen met de politie.

Foto’s bij dit incident? Mail ze naar redactie@nieuwsopbeeld.nl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Aanhoudingen na mogelijk schietincident Hoofdstraat Krimpen a/d Lek
Schrijver:

 

 


Krimpen aan de Lek – 
De politie kreeg donderdagavond omstreeks half 10 de melding van een mogelijke schietpartij in de omgeving van de Prins van Oranje. Een 21-jarige man had lopen schreeuwen naar zijn ex-vriendin die hem vervolgens wegstuurde. Zij meende een vuurwapen te hebben gezien bij de man en zou even later een schot hebben gehoord.

De politie heeft de 21-jarige verdachte die in gezelschap was van een 20-jarige vrouw in de buurt aangetroffen en aangehouden. Politie medewerkers en speurhonden hebben een onderzoek ingesteld naar de mogelijke sporen van een schietincident. Tot dusver zijn er nog geen sporen aangetroffen en is het niet duidelijk of er ook daadwerkelijk geschoten is. Indien u informatie heeft kunt u contact opnemen met de politie.

Foto’s bij dit incident? Mail ze naar redactie@nieuwsopbeeld.nl

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!