Aanhoudingen na mogelijk schietincident Hoofdstraat Krimpen a/d Lek

Date:

Deel bericht:


Krimpen aan de Lek – 
De politie kreeg donderdagavond omstreeks half 10 de melding van een mogelijke schietpartij in de omgeving van de Prins van Oranje. Een 21-jarige man had lopen schreeuwen naar zijn ex-vriendin die hem vervolgens wegstuurde. Zij meende een vuurwapen te hebben gezien bij de man en zou even later een schot hebben gehoord.

- Advertisement -

De politie heeft de 21-jarige verdachte die in gezelschap was van een 20-jarige vrouw in de buurt aangetroffen en aangehouden. Politie medewerkers en speurhonden hebben een onderzoek ingesteld naar de mogelijke sporen van een schietincident. Tot dusver zijn er nog geen sporen aangetroffen en is het niet duidelijk of er ook daadwerkelijk geschoten is. Indien u informatie heeft kunt u contact opnemen met de politie.

Foto’s bij dit incident? Mail ze naar redactie@nieuwsopbeeld.nl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd