Fietsster zwaargewond na aanrijding Koninginneweg Ridderkerk (video)

vrijdag 8 maart 2013 13:20

Ridderkerk –  Vrijdagmiddag rond 14:00 is 48-jarige vrouw zwaar gewond geraakt nadat zij met haar fiets werd geschept door een auto. Gezien de ernst van de situatie werd ook het Mobiel Medisch Team ingezet om te gaan assisteren bij het ongeval. 

Het ambulancepersoneel heeft in samenwerking met het Mobiel Medisch Team het slachtoffer gestabiliseerd en is zwaargewond overgebracht naar een ziekenhuis. De auto heeft door de aanrijding aanzienlijke schade opgelopen. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is onbekend, dit zal uit technisch onderzoek van de Verkeers Ongevallen Analyse moeten blijken. De 18-jarige bestuurder van de auto is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verder verhoor.

Foto’s en Video : Jeffrey Jacobs

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Fietsster zwaargewond na aanrijding Koninginneweg Ridderkerk (video)
Schrijver:

 

 

Ridderkerk –  Vrijdagmiddag rond 14:00 is 48-jarige vrouw zwaar gewond geraakt nadat zij met haar fiets werd geschept door een auto. Gezien de ernst van de situatie werd ook het Mobiel Medisch Team ingezet om te gaan assisteren bij het ongeval. 

Het ambulancepersoneel heeft in samenwerking met het Mobiel Medisch Team het slachtoffer gestabiliseerd en is zwaargewond overgebracht naar een ziekenhuis. De auto heeft door de aanrijding aanzienlijke schade opgelopen. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is onbekend, dit zal uit technisch onderzoek van de Verkeers Ongevallen Analyse moeten blijken. De 18-jarige bestuurder van de auto is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verder verhoor.

Foto’s en Video : Jeffrey Jacobs

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!