Overval Schoenenreus Reeweg Oost Dordrecht

vrijdag 8 maart 2013 14:05


Dordrecht – 
Vrijdagmiddag heeft er een overval plaatsgevonden op de Schoenenreus aan de Reeweg Oost. Een nog onbekende man stapte kort na half 3 de winkel binnen en bedreigde het aanwezige personeel met een vuurwapen.

Even later vluchtte de man te voet richting het Halmaheiraplein met een nog onbekende buit. Hierna werd direct de politie ingeschakeld die met een groot aantal eenheden in de omgeving gezocht hebben naar de dader, hierbij kregen de grondeenheden assistentie van de politiehelikopter. Helaas hebben zij niemand meer aangetroffen in de directe omgeving.

Signalement: Het gaat om een blanke man rond de 1,65m lang en heeft een normaal postuur. Tijdens de overval droeg de dader een zwarte broek en een masker. Hij was in het bezit van een witte plastic tas en is vuurwapengevaarlijk. 

Indien u iemand heeft zien lopen richting het Halmaheiraplein die voldoet aan het signalement? Dan word u verzocht om contact op te nemen met de politie via het alarmnummer 112, of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Foto’s : Danny de Man (Telefoon)

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Overval Schoenenreus Reeweg Oost Dordrecht
Schrijver:

 

 


Dordrecht – 
Vrijdagmiddag heeft er een overval plaatsgevonden op de Schoenenreus aan de Reeweg Oost. Een nog onbekende man stapte kort na half 3 de winkel binnen en bedreigde het aanwezige personeel met een vuurwapen.

Even later vluchtte de man te voet richting het Halmaheiraplein met een nog onbekende buit. Hierna werd direct de politie ingeschakeld die met een groot aantal eenheden in de omgeving gezocht hebben naar de dader, hierbij kregen de grondeenheden assistentie van de politiehelikopter. Helaas hebben zij niemand meer aangetroffen in de directe omgeving.

Signalement: Het gaat om een blanke man rond de 1,65m lang en heeft een normaal postuur. Tijdens de overval droeg de dader een zwarte broek en een masker. Hij was in het bezit van een witte plastic tas en is vuurwapengevaarlijk. 

Indien u iemand heeft zien lopen richting het Halmaheiraplein die voldoet aan het signalement? Dan word u verzocht om contact op te nemen met de politie via het alarmnummer 112, of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Foto’s : Danny de Man (Telefoon)

 

 

Agent schiet agressieve hond dood in Rotterdam

Agent schiet agressieve hond dood in Rotterdam

Rotterdam – Een politieman werd dinsdagavond in de Josephstraat aangevallen door een agressieve hond. Hij zag zich genoodzaakt zijn vuurwapen te trekken en op de hond te schieten. Rond 21.30 uur kwam een melding bij de meldkamer binnen dat een man mogelijk onwel was...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!