Zwaargewonde na val van trap Middelwaard Zoetermeer (video)

Date:

Deel bericht:


Zoetermeer –
(video) Een vrouw is vrijdagmiddag zwaargewond geraakt nadat ze ten val kwam op de trap en naar het station van de Randstadrail, halte Middelwaard, waarna zij naar beneden viel. Gezien de verwondingen van het slachtoffer is een Mobiel Medisch Team ingezet om assistentie te bieden aan het ambulancepersoneel.

- Advertisement -

Het slachtoffer is door het ingevlogen Mobiel Medisch team in samenwerking met het ambulancepersoneel gestabiliseerd. Even later is het slachtoffer onder begeleiding van een MMT arts met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De arts zal door de traumahelikopter opgehaald worden op het Medisch Centrum Haaglanden, locatie Westeinde in Den Haag. De toestand van het slachtoffer is onbekend.

Foto’s: Wilbert Tintel & Sander van den Berg / Video : Wilbert Tintel

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd