Zwaargewonde na val van trap Middelwaard Zoetermeer (video)

vrijdag 8 maart 2013 15:16


Zoetermeer –
(video) Een vrouw is vrijdagmiddag zwaargewond geraakt nadat ze ten val kwam op de trap en naar het station van de Randstadrail, halte Middelwaard, waarna zij naar beneden viel. Gezien de verwondingen van het slachtoffer is een Mobiel Medisch Team ingezet om assistentie te bieden aan het ambulancepersoneel.

Het slachtoffer is door het ingevlogen Mobiel Medisch team in samenwerking met het ambulancepersoneel gestabiliseerd. Even later is het slachtoffer onder begeleiding van een MMT arts met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De arts zal door de traumahelikopter opgehaald worden op het Medisch Centrum Haaglanden, locatie Westeinde in Den Haag. De toestand van het slachtoffer is onbekend.

Foto’s: Wilbert Tintel & Sander van den Berg / Video : Wilbert Tintel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zwaargewonde na val van trap Middelwaard Zoetermeer (video)
Schrijver:

 

 


Zoetermeer –
(video) Een vrouw is vrijdagmiddag zwaargewond geraakt nadat ze ten val kwam op de trap en naar het station van de Randstadrail, halte Middelwaard, waarna zij naar beneden viel. Gezien de verwondingen van het slachtoffer is een Mobiel Medisch Team ingezet om assistentie te bieden aan het ambulancepersoneel.

Het slachtoffer is door het ingevlogen Mobiel Medisch team in samenwerking met het ambulancepersoneel gestabiliseerd. Even later is het slachtoffer onder begeleiding van een MMT arts met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De arts zal door de traumahelikopter opgehaald worden op het Medisch Centrum Haaglanden, locatie Westeinde in Den Haag. De toestand van het slachtoffer is onbekend.

Foto’s: Wilbert Tintel & Sander van den Berg / Video : Wilbert Tintel

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!